Ξανά μαζί μας ο Schumacher;

Ένα ακόμη αισιόδοξο μήνυμα για την πορεία της υγείας του Schumi έρχεται στο φως της δημοσιότητας, στο περιθώριο του GP Ουγγαρίας.

H κατάσταση του Michael Schumacher παραμένει ένα μυστήριο τα τελευταία 6,5 χρόνια, καθώς η οικογένειά του έχει επιλέξει να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα κάθε πληροφορία που αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

Στο πλαίσιο αυτό, ελάχιστοι είναι οι άνθρωποι που επισκέπτονται την οικία του πρωταθλητή, όπως για παράδειγμα ο Jean Todt, Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αθλητισμού και πρώην επικεφαλής της Ferrari, την εποχή που ο Schumacher σάρωνε τα πρωταθλήματα με την ιταλική φίρμα.

Ο ισχυρός άνδρας της FIA, στο πλαίσιο του GP Ουγγαρίας, δήλωσε στη Daily Mail πως την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφθηκε το σπίτι του Schumacher στη Γενεύη και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είδα την προηγούμενη εβδομάδα τον Μιχαήλ», είπε. «Παλεύει. Ελπίζω ο κόσμος να μπορέσει να τον δει ξανά. Σε αυτό εργάζονται και αυτός και η οικογένειά του».

Το παραπάνω αποτελεί ένα ουσιαστικό αισιόδοξο μήνυμα για την πορεία του Schumi, αφήνοντας μια ελπίδα πως όντως υπάρχει βελτίωση της κατάστασής του μετά το τρομερό ατύχημα που είχε. Θυμίζουμε πως η σχέση του Todt με τον Schumacher ήταν πάντα ξεχωριστή και ιδιαίτερα στενή, αφού έχει χαρακτηρίσει τον 54χρονο πιλότο σαν «δεύτερο γιo» του.

Check Also

13 στελέχη του Άγιαξ βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό

Share Twitter Αρκετοί παίκτες και μέλη του τεχνικού επιτελείου του Άγιαξ μολύνθηκαν από τον κορονοϊό, …

Ο Ίκερ Κασίγιας ανακοίνωσε κι επίσημα την αποχώρησή του από την ενεργό δράση

Share Twitter Μετά την κατάκτηση άπειρων τροπαίων και βραβείων, έφτασε στιγμή για τον «Αγιο» να …