Νορβηγία: Τρώνε αστακό και ψάρια του βυθού που περνούν από δίπλα τους (Video)και τα ψάρια του βυθού περνούν από δίπλα τους (Video & Photos)

  • Βέβαια οι τιμές του είναι κάπως «ψυχρές» σαν τον βυθό, αφού η τιμή κατ’ άτομο κυμαίνεται κοντά στα 325 δολάρια…

Πρόκειται για το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο στην Ευρώπη και βρίσκεται στην Νορβηγία. Ο λόγος για το εστιατόριο Under που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της σκανδιναβικής χώρας.

Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 40 πελάτες και είναι περιτριγυρισμένο από γυαλί ώστε οι πελάτες να έχουν συνέχεια απέραντη θέα στο βυθό. Βέβαια οι τιμές του είναι κάπως «ψυχρές» σαν τον βυθό, αφού η τιμή κατ’ άτομο κυμαίνεται κοντά στα 325 δολάρια.

Παρά τις τσουχτερές τιμές του, ήδη το εστιατόριο έχει κρατήσεις που ξεπερνούν τους 7.000 πελάτες, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ρεζερβέ για μήνες!

Σχεδιάστηκε από τον Νορβηγό αρχιτέκτονα που επίσης είχε αναλάβει και είχε σχεδιάσει την Όπερα του Όσλο αλλά και το περίφημο Εθνικό Μουσείο στη μνήμη των θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου, στη Νέα Υόρκη.

Οι ειδικοί διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους σχετικά με την ανθεκτικότητα του τζαμιού και την προστασία που παρέχει ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Αυτό που έχει πετύχει ο διακοσμητής είναι ότι ο χώρος φωτίζεται φυσικά από το νερό, ενώ το μενού έχει μόνο ψαρικά και τοπικά εδέσματα.

Μπαίνοντας στο εστιατόριο νιώθεις σαν να μπαίνεις σε μια τεράστια σάουνα, με τα ξύλινα στοιχεία να σε παραπέμπουν σε κάτι τέτοιο. Η σκάλα μήκους 8 μέτρων σε καθοδηγεί απευθείας στο εστιατόριο με θέα το βυθό της θάλασσας.

Ένα πλήρες γεύμα συμπεριλαμβανομένων και των ποτών στοιχίζει κοντά στα 700 δολάρια. «Το πλάνο μας είναι να εξυπηρετούμε γύρω στους 12.000 ανθρώπους κάθε χρόνο» λέει ο ένας από τους δύο ιδιοκτήτες.

Check Also

Σάλος! Ερωτικό όργιο… μέρα-μεσημέρι με τρεις γυναίκες έξω από ελληνικό εστιατόριο (Videos)

Share Twitter Μετά από 10 λεπτά το ερωτικό show που έδιναν στους περαστικούς τελείωσε λόγω …

Παναγία των Παρισίων: Ψάχνουν τον άνδρα με το κοριτσάκι της φωτογραφίας που έγινε viral

Share Twitter Δημόσια έκκληση για να βρεθεί αυτός ο μπαμπάς με την κόρη του, κάνει …