Νικόλας: Πιστεύουμε στον ενδιάμεσο χώρο και σε αυτή τη συνεργασία

Νικόλας Παπαδόπουλος: «Πιστεύουμε στον ενδιάμεσο χώρο, πιστεύουμε σε αυτή την προσπάθεια και στην συνεργασία»

Συνέχιση της πολιτικής συνεργασίας, στη βάση του πλαισίου που συμφωνήθηκε προεκλογικά, με επίκεντρο το κυπριακό, αποφάσισαν σήμερα οι Πρόεδροι του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, του κινήματος Αλληλεγγύη, Ελένη Θεοχάρους, του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης και ο εκπρόσωπος της Αυτόνομης Πλατφόρμας, Παύλος Μυλωνάς.

Επιγραμματικά, η κοινή διακήρυξη, που εκδόθηκε μετά τη συνάντηση, προνοεί:

• Την προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί Κοινοβουλευτική συνεργασία των Βουλευτών σε σημαντικά θέματα που θα απασχολήσουν το Κοινοβούλιο, με τη διαμόρφωση κοινών θέσεων και την κατάθεση κοινών προτάσεων νόμου. Για υλοποίηση του στόχου, θα πραγματοποιούνται κοινές συνεδριάσεις των βουλευτών.

• Την πραγματοποίηση κοινών εκδηλώσεων, που να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων εθνικού, πολιτικού, οικονομικού, κοινωνικού και οικολογικού ενδιαφέροντος

• Την επαναβεβαίωση της βούλησης για τακτικές μηνιαίες συναντήσεις, καθώς και έκτακτες, όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη συνέχιση της συνεργασίας, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι αυτή η συνεργασία θα είναι επωφελής για τον τόπο.

«Πιστεύουμε στον ενδιάμεσο χώρο, πιστεύουμε σε αυτή την προσπάθεια και στην συνεργασία», τόνισε ο Νικόλας Παπαδόπουλος, λέγοντας ότι η κοινωνία ζητά από τις δυνάμεις του ενδιάμεσου χώρου σύγχρονες λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

 

Check Also

Λεμεσός: 39χρονος κόλλησε γυμνές φωτογραφίες της 36χρονης πρώην του σε στάσεις λεωφορείων

Ένας 39χρονος από την Εσθονία φέρεται να ανάρτησε σε στάσεις λεωφορείων, γυμνές φωτογραφίες της πρώην …

Λόγω χιονόπτωσης έκλεισαν οι ακόλουθοι δρόμοι…

Λόγω χιονόπτωσης, έχουν ΚΛΕΙΣΕΙ οι ακόλουθοι δρόμοι: Διαμέρισμα Μόρφου Κακοπετριάς – Καρβουνά, Πεδουλά – Προδρόμου, …