Νεκρή μέσα στο σπίτι της βρέθηκε η «πιο σέξι» Ρωσίδα παίκτρια πόκερ (Photos)

Η Λίλια Νοβίκοβα ήταν μια γυναίκα από το Ρωσία η οποία είχε πάθος με το πόκερ. Έπαιζε πολλές ώρες την ημέρα, και μελετούσε βιβλία για νέες κινήσεις. Είχε καταφέρει μετά από ώρες εξαντλητικής προσπάθειας και προπονήσεων, να ελέγχει όλους τους μύες του προσώπου της και να παραμένει ανέκφραστη ακόμη και στα δύσκολα ή ακόμη και όταν της ερχόταν το σωστό χαρτί.

Η Λίλια που ήταν 26 ετών βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της. Οι γονείς της της τηλεφωνούσαν επί μέρες και δεν απαντούσε, μέχρι που πήγαν οι ίδιοι στο σπίτι και με τη βοήθεια ενός γείτονα άνοιξαν την πόρτα. Βρήκαν τη Λίλια νεκρή στο μπάνιο.

Οι ιατροδικαστές μιλούν για ηλεκτροπληξία. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών, το θύμα στέγνωνε τα μαλλιά της και την ίδια ώρα χρησιμοποιούσε το κινητό της τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία και να χτυπήσει στο κεφάλι από τη βίαιη πρόσκρουση στο πάτωμα.

Η Λίλια εκτός από την εξωτερική της εμφάνιση ήταν μια εξαιρετικά έξυπνη κοπέλα. Είχε συμβόλαιο με μεγάλη εταιρία Online Poker, ενώ είχε το δικό της κανάλι πόκερ και παρέδιδε μαθήματα. Η Νοβίκοβα λέγεται ότι ήταν από μικρή ηλικία «παιδί-θαύμα» στα μαθηματικά και κατείχε πτυχίο μηχανικής.

Check Also

Ρωσία: Βρέθηκε σε άγριο δάσος η 5χρονη που είχε χαθεί για τρεις μέρες (Video)

Share Twitter Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση ενός 5χρονου κοριτσιού στο Νίζνι Νόβγκοροντ της Ρωσίας. …

Viral! Μεγάλα πουλιά επιτίθενται… (Μέχρι και σε ελάφια και λύκους!) (Video)

Share Twitter Δείτε τα δύο εκπληκτικά βίντεο όπου μεγάλα πουλιά κυνηγούν και σκοτώνουν μέχρι και… …