Νεαρή Ιταλίδα μπήκε ολόγυμνη… να δροσιστεί στο συντριβάνι δίπλα στην ιταλική Βουλή! (Video)

Είναι η στιγμή που μία νεαρή γυναίκα πετάει τα ρούχα της για να δροσιστεί σε συντριβάνι που βρίσκεται στην «καρδιά» της Ρώμης.

Η εικονιζόμενη Ιταλίδα έκανε βόλτες στην πλατεία Piazza Colonna ενώ ο υδράργυρος είχε σκαρφαλώσει στα ύψη .

Τότε, δεν έχασε ευκαιρία. Μόλις είδε το συντριβάνι που κοσμεί την πλατεία, έβγαλε τα ρούχα της για να απολαύσει μερικές βουτιές.

Μόνο που το συντριβάνι βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο ιταλικό κοινοβούλιο κι έχει ισχυρή αστυνομική δύναμη. Γύρω από το συντριβάνι έχουν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα, έτσι ώστε να αποθαρρύνουν ανάλογες κινήσεις, όπως αναφέρει η εφημερίδα «The Sun».

Μόλις οι αστυνομικοί πήραν είδηση την ολόγυμνη Ιταλίδα να κολυμπά αμέριμνη στο συντριβάνι, έσπευσαν να της ζητήσουν να απομακρυνθεί από το σημείο.

Η εικονιζόμενη Ιταλίδα άκουσε αυτά που τις είπαν οι αστυνομικοί, αλλά δεν βιάστηκε να βγει. Προσπάθησε να δικαιολογήσει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κάνει βουτιές σε δημόσιο χώρο ολόγυμνη.

Τελικά η κοπέλα υπάκουσε στις εντολές των Ιταλών αστυνομικών. Βγήκε από το συντριβάνι όπως την γέννησε η μητέρα φύση και χαμογελώντας στους αστυνομικούς, άρχισε να βάζει τα ρούχα της…

Τα πλάνα τραβήχτηκαν από τουρίστες στις 19 Ιουνίου, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα που έχει αναρτήσει και το επίμαχο βίντεο στην ιστοσελίδα της. Λίγα μέτρα από το συντριβάνι βρίσκεται και η επίσημη κατοικία του Ιταλού πρωθυπουργού.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η άγνωστη νεαρή γυναίκα δήλωσε ότι είναι τουρίστρια και πρόβαλε το επιχείρημα στους αστυνομικούς ότι δεν άντεχε το κύμα καύσωνα που πλήττει τη χώρα και ήθελε μία ανάσα δροσιάς.

Ο αστυνομικός που την πλησίασε της είπε ότι εάν δεν βγει αμέσως από το συντριβάνι, θα την συλλάβει.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η τολμηρή κοπέλα κατάφερε να πέσει στο συντριβάνι έχοντας ήδη βγάλει τα ρούχα της, παρά το γεγονός ότι είχαν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα.

Δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το αν της επιβλήθηκε πρόστιμο για την… ανάρμοστη πράξη της που πρόσφερε όμως ένα απολαυστικό θέαμα στους περαστικούς.

Check Also

Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς

Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς Το διαζύγιο του Μπιλ Γκέιτς και …

Νέα Υόρκη: Προτρέπουν τις επιχειρήσεις να μην εξυπηρετούν τους ανεμβολίαστους

Νέα Υόρκη: Προέτρεψαν τις επιχειρήσεις να μην εξυπηρετούν τους ανεμβολίαστους Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης …