Νέα Δημοσκόπηση: Αδιαφιλονίκητο φαβορί ο Αναστασιάδης

Ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στον προεδρικό θώκο έρχεται ο υποψήφιος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, καθώς νέα δημοσκόπηση δείχνει περαιτέρω αύξηση των ποσοστών του κατά μιάμιση μονάδα.

Με ποσοστό 40,3% ο κ. Αναστασιάδης αφήνει πίσω του με μεγάλη διαφορά τους συνυποψήφιους Σταύρο Μαλά και Γιώργο Λιλλήκα, οι οποίοι δίνουν μάχη για να κερδίσουν μια θέση στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εφημερίδας “Φιλελεύθερος”, ο Σταύρος Μαλάς συγκεντρώνει το 20,5% των προτιμήσεων του εκλογικού σώματος, με τον Γιώργο Λιλλήκα να έρχεται τρίτος με 17,9%.

Ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ προηγείται με μια διαφορά 2,6 μονάδων γεγονός που δεν μπορεί να του εξασφαλίσει με σιγουριά το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο, καθώς είναι ένα ποσοστό εύκολα ανατρέψιμο μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Απο τους υπόλοιπους υποψηφίους, η Πραξούλα Αντωνιάδου συγκεντρώνει το 2,8%, ο Σόλων Γρηγορίου το 0,4%, ο Ανδρέας Ευστρατίου το 0,1%, η Άντρη Μακαρία Στυλιανού το 1,7%, ο Λεωνίδας Θεοδώρου το 0,1% , ο Λάκης Ιωάννου το 0,3%,  και ο Γιώργος Χαραλάμπους το 0,7%. Στο 15% υπολογίζεται η αδιευκρίνιστη ψήφος.