Νέα Δημοκρατία για Εξάρχεια: Ο Τσίπρας υπεύθυνος αφού δεν καθαιρεί τον Τόσκα

«Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες από την ομολογία Τόσκα ότι τα Εξάρχεια είναι άβατο και από την απαγόρευση που εξέδωσε για μια νόμιμη, ειρηνική διαδήλωση των αστυνομικών, και η κυβέρνηση επέλεξε να παραδώσει το κέντρο της Αθήνας στην ανομία και την αναρχία».

Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ με αφορμή τα χθεσινοβραδινά επεισόδια, με τις επιθέσεις αναρχικών σε δυνάμεις των ΜΑΤ στην περιοχή του Πολυτεχνείου και τα Εξάρχεια.

«Οι συγκεντρώσεις απαγορεύονται για όλους, όχι όμως για τους μπαχαλάκηδες που θέλουν να επιβάλλουν το χάος, να καίνε και να καταστρέφουν δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες, να απειλούν ανθρώπινες ζωές. Συνεχείς επιθέσεις και τραυματισμοί αστυνομικών, ενώ σε γειτονιές όπως το Μενίδι οι σφαίρες σφυρίζουν πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων», συνεχίζει η ΝΔ αναφερόμενη σε περιστατικά που είδαν το φως της δημοσιότητας από χθες.

«Αυτή είναι η αντίληψη των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ περί ασφάλειας, ευνομούμενης πολιτείας και Κκράτους δικαίου», σχολιάζει η Πειραιώς και καταλήγει τονίζοντας ότι «η Νέα Δημοκρατία καθιστά τον πρωθυπουργό προσωπικά υπεύθυνο για ό,τι συμβεί, από τη στιγμή που δεν “καθαιρεί” τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη».

Check Also

Μητσοτάκης: Πλησιάζει η απόφαση της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα

Την πεποίθηση του πως τα Γλυπτά του Παρθενώνα τελικά θα επιστρέψουν στην Αθήνα εκφράζει με …

Πέθανε ο Ζάχος Χατζηφωτίου

Πέθανε ο Ζάχος Χατζηφωτίου Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών ο δημοσιογράφος και …