Μύκονος: Τρεις συλλήψεις για το άγριο ξύλο σε beach bar (Video)

Συνελήφθη ένα άτομο, το οποίο φέρεται να είναι υπεύθυνο για την άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε beach bar στην παραλία Παράγκα της Μυκόνου. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πρώην επαγγελματία πυγμάχο.

Μάλιστα οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου πέρασαν χειροπέδες και σε δύο ακόμη φίλους του.

Τι συνέβη

Μια παρέα από τρία άτομα προκάλεσαν μεγάλη φασαρία το μεσημέρι της Κυριακής σε beach restaurant στην παραλία της Παράγκας που γρήγορα κατέληξε σε συμπλοκή, λόγω και της κατανάλωσης μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

Σύμφωνα με μια εκδοχή που δίνουν αυτόπτες μάρτυρες , η φασαρία πιθανόν ξεκίνησε όταν τα τρία αυτά άτομα άρχισαν να παρενοχλοόν τα μέλη μιας άλλης παρέας για άγνωστο λόγο. Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί παρεξήγηση που μέσα σε δευτερόλεπτα οδήγησε σε συμπλοκή με μπουνιές και κλοτσιές να ανταλλάσσονται εκατέρωθεν.

Βίντεο από τη στιγμή της συμπλοκής:

Μάλιστα οι υπαίτιοι της συμπλοκής -οι οποίοι είναι Γερμανοί τουρκικής καταγωγής, μάλιστα ο ένας υπήρξε επαγγελματίας πυγμάχος- χτύπησαν και μέλη του προσωπικού του μαγαζιού που είχαν τρέξει να χωρίσουν τις δυο πλευρές.

Τελικά οι υπεύθυνοι της επιχείρησης με ψύχραιμες ενέργειες κατάφεραν να σταματήσουν τον καυγά και στη συνέχεια προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε εκείνους που είχαν τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά.

Check Also

Ελλάδα – Σκιάθος: Νέα τρομακτική προσγείωση αεροπλάνου… (Video)

Το πιο… viral ίσως αεροδρόμιο της Ελλάδας δεν είναι άλλο από το «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» της …

Ελλάδα: Θρίλερ με την αρπαγή βρέφους – Ψάχνουν τον πατέρα, τι ισχυρίζεται η μητέρα

Ερωτηματικά έχουν προκύψει γύρω από την υπόθεση αρπαγής βρέφους 8 μηνών στο Αιγάλεω. Όλα ξεκίνησαν …