Μύκονος: Ιταλός τουρίστας με ιδιωτικό τζετ τους φέσωσε 179.800 ευρώ…

Νοίκιασε λοιπόν μία πολυτελέστατη βίλα και όλα κύλησαν ομαλά. Τουλάχιστον για τον Ιταλό, γιατί για τον ιδιοκτήτη της βίλας τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε. Ο Ιταλός όταν ήρθε η ώρα να πληρώσει, την «κοπάνησε» κανονικά και έγινε άφαντος…

Με βάση την ταξιδιωτική πράκτορα που ανέλαβε να τον εξυπηρετήσει, ο Ιταλός είχε δηλώσει επιχειρηματίας στο Λονδίνο, αλλά η όλη εξέλιξη κάνει και αυτό ακόμα να ελέγχεται ως ανακριβές, έστω και αν η γενική του παρουσία και το ντύσιμό του παρέπεμπαν σε κάτι τέτοιο.

Για να γίνει κράτηση της βίλας, μεσολάβησε ένας Έλληνας που επίσης είπε πως είναι επιχειρηματίας, αλλά αποδείχθηκε είναι ψυκτικός που είχε εργαστεί πρόσφατα σε ξενοδοχείο στο Βόλο. Εκεί λοιπόν στο Βόλο στο ξενοδοχείο, ρώτησε τον διευθυντή, αν ξέρει κάποιον στη Μύκονο για να εξυπηρετήσει έναν Ιταλό. Τον σύστησε λοιπόν, σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο του νησιού, εκεί όπου τους είπε ότι ο ενδιαφερόμενος ήθελε να κλείσει ένα πολυτελέστατο σπίτι στα Κανάλια.

Πράγματι πήγε με την οικογένειά του 5 Ιουλίου και η αναχώρηση ήταν για τις 26 Ιουλίου. Πήγαν στο νησί η σύζυγος του με τα δυο παιδιά τους κι εκείνος πήγε δυο μέρες αργότερα και αφού πρώτα είχε καταβάλει με χρέωση της πιστωτικής του κάρτας το ποσό των 50.000 ευρώ. Αυτό ήταν προκαταβολή για τις συνολικά 179.800 που ήταν και το συνολικό κόστος.

Καθώς περνούσαν οι μέρες, δεν έδειχνε διατεθειμένος να καταβάλει το ποσό που υπολείπονταν για να κλείσει ο λογαριασμός, παρά τις συνεχείς οχλήσεις από το γραφείο, που του υπενθύμιζε ότι καθυστερεί. Τους είπε ότι θα έστελνε και το υπόλοιπο ποσό με δυο τραπεζικά εμβάσματα. Όμως τα εμβάσματα δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους, διότι ενώ φαινόταν ότι τα χρήματα κατατίθενται στον λογαριασμό του γραφείου, τελευταία στιγμή η συναλλαγή δεν ολοκληρωνόταν, προφανώς επειδή ο πελάτης ακύρωνε το έμβασμα προτού εκταμιευτεί το ποσό…

Στις 15 Ιουλίου, ο Ιταλός με ένα ιδιωτικό τζετ μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας πήγε Κωνσταντινούπολη, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους ανθρώπους του ταξιδιωτικού γραφείου. Εκείνοι μη έχοντας άλλη επιλογή έδωσαν 40.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη της βίλας για το ποσό που αναλογούσε στις μέρες που έμεινε και θα διεκδικήσουν τα οφειλόμενα δικαστικά.

Check Also

Ελλάδα: Μητέρα μπούκαρε σε τάξη δημοτικού και απειλούσε μαθήτρια…

Share Twitter Σε τάξη εν ώρα μαθήματος, «μπούκαρε» γονέας χθες το πρωί σε δημοτικό σχολείο …

Ελλάδα: Αυτή είναι η αρχαιότερη βυθισμένη πόλη του κόσμου (Video)

Share Twitter Δίπλα από την Πούντα Λακωνίας, ανάμεσα στην ξηρά και τη μικρή νησίδα Παυλοπέτρι, …