Μπρούκλιν Μπέκαμ – ”Φτωχαδάκι” σε σύγκριση με την ζάμπλουτη μέλλουσα σύζυγο του!

Η περιουσία του μεγιστάνα πατέρα της Νέλσον Πελτζ φτάνει στα 1,3 δισεκατομμύρια λίρες, ενώ τα πεθερικά Ντέιβιντ και Βικτώρια Μπέκαμ διαθέτουν μόνο… 370 εκατομμύρια λίρες

Αρραβωνιάστηκαν και ήδη προετοιμάζονται για… δύο γάμους το επόμενο καλοκαίρι, στη Μεγάλη Βρετανία και τη Φλόριντα. Μάλιστα όπως λέγεται, σκοπεύουν να ξοδέψουν έως και 4 εκατομμύρια λίρες.

Ο πρωτότοκος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόριας Μπέκαμ, Μπρούκλιν και η ηθοποιός κόρη του δισεκατομμυριούχου Αμερικανού μεγιστάνα Νέλσον Πελτζ, Νίκολα αρραβωνιάστηκαν με το δαχτυλίδι των αρραβώνων από σμαραγδένιο διαμάντι να κοστίζει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις 160.000 βρετανικές λίρες.

«Πριν δυο εβδομάδες ρώτησα την αδερφή ψυχή μου αν θέλει να με παντρευτεί και εκείνη είπε ναι. Είμαι ο πιο τυχερός άντρας του κόσμου. Υπόσχομαι να γίνω ο καλύτερος σύζυγος και μια μέρα ο καλύτερος πατέρας. Σε αγαπώ πολύ μωρό μου» αποκάλυψε μέσω instagram ο 21χρονος μέλλων γαμπρός για την πρόταση γάμου στην 25χρονη αγαπημένη του με την οποία είναι ήδη 10 μήνες μαζί.

Η σχέση τους ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο, έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση τον Ιανουάριο και μετακόμισαν μαζί στη Νέα Υόρκη τον Μάρτιο.

Ποια είναι η μέλλουσα Κα Μπέκαμ

Η 25χρονη Νίκολα Πελτζ είναι η νεότερη από οκτώ αδέλφια – έξι από τα οποία είναι αγόρια.

Μικρή ήταν ένα αγοροκόριτσο που ονειρευόταν να παίζει χόκεϊ στον πάγο, μέχρι που ανακάλυψε την αγάπη της για την υποκριτική.

Μια πρώτη της εμφάνιση, στα 13 της, ήταν ένα cameo σε ένα βιντεοκλίπ της Μάιλι Σάιρους. Αργότερα συμμετείχε ως κόρη του Μαρκ Γουόλμπεργκ στην ταινία «Transformers: Age Of Extinction» και εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά Inhumans. Το 2016 ήταν ζευγάρι με τον Τζάστιν Μπίμπερ, τον επόμενο χρόνο ερωτεύτηκε τον Ανουάρ Χαντίντ, αδελφό των supermodels Τζίτζι και Μπέλα, χώρισαν φιλικά μετά από ένα χρόνο, αλλά τελικά τον έκανε unfollow στο instagram όταν βγήκαν φωτογραφίες του που τον έδειχναν να φιλιέται με πάθος με την Κένταλ Τζένερ.

Η Νίκολα θεωρείται για πολλούς, ένα από τα «κακά κορίτσια του Χόλιγουντ» που «επειδή ήταν δισεκατομμυριούχος από πολύ μικρή δεν χρειάστηκε ποτέ να δουλέψει στη ζωή της».

Ο πεθερός έχει δύο lear jet και οι Μπέκαμ ούτε ένα

Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Νέλσον Πελτζ που η περιουσία του αγγίζει τα 1,3 δισεκατομμύρια λίρες, διαθέτει δύο ιδιωτικά τζετ, ενώ οι Μπέκαμ έχουν μια περιουσία που κοστολογείται στα 370 εκατομμύρια λίρες και δεν έχουν ιδιωτικό αεροσκάφος.

Ο Νέλσον Πελτζ είναι ένας αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος με τρομακτική φήμη ως σκληροπυρηνικός επενδυτής και εταιρικός μέτοχος.

Αποφοίτησε από τη Σχολή Wharton του Πανεπιστημίου της Πενσυλβανία το 1962 και ξεκίνησε από μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση κατεψυγμένων τροφίμων που δημιούργησε στο Μπρούκλιν για να εξελιχθεί στον μεγαλύτερο διανομέα κατεψυγμένων τροφίμων στις βορειοανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ.

Κάπως έτσι εξασφάλισε το επενδυτικό κεφάλαιο για να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη εταιρεία συσκευασίας στον κόσμο, Triangle Industries, η οποία πωλήθηκε το 1989 και του απέφερε περίπου 840 εκατομμύρια δολάρια.

Είναι σταθερός υποστηρικτής και οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ, με τον οποίο είναι γείτονες εδώ και δεκαετίες στη Φλόριντα.
Ο αριθμός τηλεφώνου του λέγεται ότι είναι μεταξύ των χιλιάδων στη «Μαύρη Βίβλο» του Τζέφρι Επστάϊν. Ήταν μάλιστα μαζί σε μια κοινοπραξία επενδυτών που επεδίωκαν να αγοράσουν το New York Magazine το 2003.
Claudia_Peltz
Η μικροσκοποική ξανθιά Κλόντια Πελτζ, γνωστή για τη λατρεία της στα διαμάντια και τις φιλανθρωπίες, είναι η τρίτη σύζυγος του -παντρεύτηκαν το 1985- και η μητέρα των οκτώ από τα δέκα παιδιά του. Τα δέκα παιδιά του είναι από 54 έως 17 ετών.

Ο Νέλσον Πελτζ και η σύζυγός του έχουν τη φήμη ότι απολύουν προσωπικό. Το 2016, το ζευγάρι μηνύθηκε από τον περιπατητή σκύλων τους και τον οδηγό, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι απολύθηκε μετά από μια ημέρα απουσίας. Τελικά υπήρξε συμβιβασμός και η υπόθεση διευθετήθηκε.

Ο Νέλσον Πελτζ είναι οπαδός της ιμπρεσιονιστικής τέχνης και λέγεται ότι έχει μια πανάκριβη συλλογή έργων των Ρενουάρ, Σεζάν και Ντεγκά.

Η οικογένεια διαθέτει ένα τεράστιο γαλλικό σπίτι στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, ενώ στο Μπέντφορντ της Νέας Υόρκης, βρίσκεται το High Winds, το μεγαλοπρεπές αρχοντικό του σε μια έκταση 130 στρεμμάτων.

Ο Νέλσον Πέλτζ συνήθιζε να μετακινείται στη Νέα Υόρκη με ελικόπτερο, αλλά οι γείτονες παραπονέθηκαν και αναγκάστηκε να επιστρέψει στους πιο συμβατικούς τρόπους μετακίνησης.