Μητέρα του Μέσι: «Ο “Λέο” κλαίει και πονά σε κάθε αποτυχία»…

Μετά από το… μισό βήμα απέναντι στην Ισλανδία, στην πρεμιέρα της, η πίεση για την «αλμπισελέστε» έχει αυξηθεί κι αυτό φαίνεται ότι επηρεάζει τους παίκτες. Ειδικότερα, ο Μέσι αισθάνεται το βάρος των προσδοκιών και θα προσπαθήσει να δώσει μια απάντηση σε εκείνους που τον επέκριναν μετά την αποτυχημένη εκτέλεση πέναλτι απέναντι στους Ισλανδούς.

Επειδή όμως είναι ευαίσθητος άνθρωπος, ο «ψύλλος» πληγώθηκε από συγκεκριμένα λόγια που άκουσε αλλά και για το γεγονός ότι δεν σκόραρε, σε τέτοιο σημείο ώστε να κλάψει. Αυτό αποκάλυψε η μητέρα του μεγάλου Αργεντινού πρωταθλητή, Σέλια Κουτσιτίνι, κατά τη διάρκεια ενός προγράμματος με μεγάλη τηλεθέαση στην Αργεντινή, του σταθμού El Trece.

«Ο πρώτος που θέλει να νικήσει είναι αυτός, θα ήθελε απολύτως να κατακτήσει το Κύπελλο. Υποφέρουμε από την κριτική που δέχεται. Λένε ότι δεν ενδιαφέρεται και ότι παίζει στην Εθνική ομάδα μόνο για να εκπληρώσει μια υποχρέωση, αλλά δεν είναι αλήθεια. Αν έβλεπαν τον “Λέο” όπως τον βλέπουμε και τον ξέρουμε εμείς, τον πόνο και το κλάμα του κάθε φορά, θα άλλαζαν άποψη. Αυτές οι επικρίσεις τον έβλαψαν και έβλαψαν κι εμάς επίσης», δήλωσε η μαμά Μέσι.

Check Also

Ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, θετικός στον κορωνοϊό

Share Twitter Ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, θετικός στον κορωνοϊό Σέρβος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ήρθε …

Εξαιτίας του κορωνοϊού επιδεινώθηκε η υγεία του Μ. Σουμάχερ

Share Twitter Άλλη μια «παράπλευρη απώλεια» σημειώθηκε ως αποτέλεσμα της πανδημίας του κορωνοϊού. Σύμφωνα με …