Με αυτά τα ζώδια πρέπει να βγεις αν θέλεις παθιασμένο σεξ…

Αν ξέρεις τι ψάχνεις από μία νέα σχέση κι αυτό είναι παθιασμένες στιγμές τότε θα πρέπει να περιορίσεις τη λίστα με τους υποψήφιους σε αυτά τα τρία ζώδια. Από το πρώτο φίλι μέχρι την επόμενη φάση, ξέρουν πώς να ανάψουν τα αίματα.

Σκορπιός

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου ξέρουν πώς να ανεβάζουν τη θερμοκρασία και να διατηρούν την ερωτική ατμόσφαιρα. Διαισθητικοί και συναισθηματικοί, ξέρουν τι θέλει ο παρτενέρ τους και πολλές φορές πριν καν το καταλάβει. Κάνε την πρώτη κίνηση κι ο Σκορπιός θα σε κάνει να γνωρίσεις έναν νέο σεξουαλικό κόσμο.

Ταύρος

Δεν τους αρέσει απλά η άνεση και η πολυτέλεια, ζουν για αυτό. Θα φριντίσουν για να υπάρχει το σωστό περιβάλλον και θα δώσουν μεγάλη σημασία στα προκαταρτικά. Κάνοντας eye contact και αναζητώντας αγκαλιές, θα δώσεις στον Ταύρο την ευκαιρία να φουντώσει το πάθος και να απογειώσει την ερωτική ατμόσφαιρα.

Ζυγός

Στοργικοί και προστατετικοί, θα σιγουρευτούν ότι ο ερωτικός τους σύντροφός περνάει καλά αφού θα βάλουν την ικανοποιήσή του ως προτεραίοτητα. Φλερτάρουν, κάνουν πλάκα και είναι ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες. Ένας Ζυγός είναι απόλυτα αφοσιωμένος στο να κάνει την ερωτική ζωή όσο πιο παθιασμένη γίνεται.

Check Also

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Αγαπητοί Κριοί, προσπαθήστε έστω να …

Σύμφωνα με το ζώδιό σου αυτή είναι η αγαπημένη σου στάση στο σεξ…

Share Twitter Οι διαφορετικές στάσεις στο σεξ μπορούν να ζωντανέψουν τα πράγματα στη σχέση σου …