Με ένα tweet του Έλον Μασκ πήραν ”φωτιά” οι μετοχές εταιρείας…

Είναι γνωστό ότι τα tweets του πλουσιότερου πλέον ανθρώπου στον κόσμο, Έλον Μασκ, οδηγούν σε μεγάλες αλλαγές στο χρηματιστήριο.

Από ένα μόνο tweet του μπορούν να κερδίσουν πολλοί – και δεν μιλάμε μόνο για τον δικό του κολοσσό, την Tesla – πρόσφατα με ανάρτησή του στο αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το twitter, έκανε γνωστή μια μικρή εταιρεία ιατρικών εργαλείων και συσκευών.

Σειρά είχε ο ιαπωνικός κατασκευαστής βίντεοπαιχνιδιών, Bandai Namco Holdings Inc. Η εταιρεία είδε τις μετοχές της να σημειώνουν αύξηση 4,4% μόλις λίγο μετά από το tweet του δισεκατομμυριούχου. Η ανάρτηση του Μασκ συνοδεύεται από ένα meme. Σε αυτό απεικονίζεται η Σατσικό Κοσιμίζου – από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της σειράς βιντεοπαιχνιδιών Idolmaster franchise. Η Idolmaster δημιουργήθηκε από την Bandai Namco Entertainment. Σε αυτήν οφείλεται κυρίως η επικερδής πορεία της εταιρείας τα τελευταία χρόνια.

Αν και το βαθύτερο νόημα της ανάρτησης αυτής του δισεκατομμυριούχου ο οποίος φαίνεται να απευθύνεται στον εν λόγω χαρακτήρα λέγοντάς ότι θα τα καταφέρει δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά και πλήρως κατανοητά, ωστόσο, το συγκεκριμένο post είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό του αφού περισσότεροι 398 χιλιάδες ακόλουθοί του δήλωσαν ότι τους άρεσε.

Check Also

Η πορεία του Bitcoin είναι σαν «τρενάκι του τρόμου» λόγω της υψηλής μεταβλητότητας

Οι μεγάλες διακυμάνσεις στην τιμή του bitcoin, αλλά και των περισσότερων κρυπτονομισμάτων συνέπεσαν με τη …

Μπιλ Γκέιτς: Η συμμαχία με τον Μπέζο… Δεν πιστεύει στο bitcoin… Ο Έλον Μασκ είναι πολύ έξυπνος

Ο Μπιλ Γκέιτς θέλει να συνεργαστεί πιο στενά με τον CEO της Amazon, Τζεφ Μπέζος, …