Με άρωμα γυναίκας για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα μαζί με το ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο, διοργανώνουν το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017και ώρα 18:00, τη φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο «Με άρωμα γυναίκας…για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία!».

Σκοπός της όλης εκδήλωσης είναι η οικονομική ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και η προώθηση του οράματος του… για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία!

Μαζί μας θα είναι δύο αξιόλογοι γιατροί, ο Δρ. Ανδρέας Σταυρούλης Μαιευτήρας – Γυναικολόγος στο American Medical Center (Λευκωσία) και Ygia Polyclinic (Λεμεσός) καθώς και ο Δρ. Γιώργος ‘Αστρας, ειδικός Παθολόγος Ογκολόγος, επικεφαλής της ογκολογικής μονάδας του American Medical Center (Λευκωσία) και του Germany Oncology Center (Λεμεσός), όπου θα παρουσιάσουν πολύ ενδιαφέροντα θέματα υγείας που αφορούνκάθε γυναίκα.

Επίσης μαζί μας θα είναι και ο γνωστός Senior Make Up Artist Beauty Line, Μάικ Ορφανίδης, όπου θα δώσει χρήσιμες συμβουλές ομορφιάς.

Μετά τις παρουσιάσεις θα ακολουθήσει κοκτέιλ. Μουσικά, θα ντύσουν την όλη εκδήλωση ο γνωστός Τεύκρος Νεοκλέους και ο ‘ΟμηροςΑντρέου.

Εισιτήρια (€20) στο 22210858, 95119565, 26888700.

 

 

Check Also

Εκδήλωση για τους ” Βετεράνους Πυροβολητές της Αγίας Μαρίνας”

Share Twitter Η A.A.K. Larnaca Napa Sea Cruises αναγνωρίζει την συμβολή και την δράση των …

11ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Avantgarde για Νεαρούς Πιανίστες

Share Twitter Διεξάγεται την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 η τελική φάση του «11ου Παγκύπριου Διαγωνισμού …