Με άρωμα γυναίκας για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα μαζί με το ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο, διοργανώνουν το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017και ώρα 18:00, τη φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο «Με άρωμα γυναίκας…για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία!».

Σκοπός της όλης εκδήλωσης είναι η οικονομική ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και η προώθηση του οράματος του… για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία!

Μαζί μας θα είναι δύο αξιόλογοι γιατροί, ο Δρ. Ανδρέας Σταυρούλης Μαιευτήρας – Γυναικολόγος στο American Medical Center (Λευκωσία) και Ygia Polyclinic (Λεμεσός) καθώς και ο Δρ. Γιώργος ‘Αστρας, ειδικός Παθολόγος Ογκολόγος, επικεφαλής της ογκολογικής μονάδας του American Medical Center (Λευκωσία) και του Germany Oncology Center (Λεμεσός), όπου θα παρουσιάσουν πολύ ενδιαφέροντα θέματα υγείας που αφορούνκάθε γυναίκα.

Επίσης μαζί μας θα είναι και ο γνωστός Senior Make Up Artist Beauty Line, Μάικ Ορφανίδης, όπου θα δώσει χρήσιμες συμβουλές ομορφιάς.

Μετά τις παρουσιάσεις θα ακολουθήσει κοκτέιλ. Μουσικά, θα ντύσουν την όλη εκδήλωση ο γνωστός Τεύκρος Νεοκλέους και ο ‘ΟμηροςΑντρέου.

Εισιτήρια (€20) στο 22210858, 95119565, 26888700.

 

 

Check Also

ΠΕΚ: Εκπαιδευτική ημερίδα στον Αγρό

Μέσα στα πλαίσια ενημέρωσης των παραγωγών ενόψει και της εξαγγελίας του Υπουργού Γεωργίας για την …

4η Διεθνής Έκθεση «Μέγας Αλέξανδρος, Ελληνικός πολιτισμός»

Ανοίγει τις πύλες της για το κοινό, η 4η Διεθνής Έκθεση «Μέγας Αλέξανδρος, Ελληνικός πολιτισμός». …