Μεϊμαράκης: Θεωρώ ότι ο Γιώργος Αυτιάς προσθέτει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Τη δημόσια υποστήριξή του προς τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά, προκειμένου να μετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ κ. Μεϊμαράκης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, στον ΑΝΤ1, ερωτήθηκε για τη φημολογία ότι ο ίδιος έχει βάλει βέτο σε ορισμένα πρόσωπα που είχαν ακουστεί ότι θα είναι υποψήφιοι στις ευρωεκλογές.

Συγκεκριμένα, ζητήθηκε η άποψή του για τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά, με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να απαντά:

«Ισα ίσα. Οταν είχα διαβάσει ότι θα είναι υποψήφιος είχα πει στον Μητσοτάκη ότι θα είναι πολύ καλή επιλογή».

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και της ΝΔ χαρακτήρισε τον Γιώργο Αυτιά ως φίλο «από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ» και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συμμετέχει τελικά στο ψηφοδέλτιο.

«Η κατάρτιση του ψηφοδελτίου είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του προέδρου του κόμματος» τόνισε στη συνέχεια ο κ. Μεϊμαράκης, υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος δεν έχει πρόθεση ούτε να προσθέσει, ούτε και να κόψει κάποιον από το ευρωψηφοδέλτιο.

«Θεωρώ ότι ο Γιώργος Αυτιάς προσθέτει και δεν αφαιρεί και καλό είναι να συμμετέχει (σ.σ. στο ευρωψηφοδέλτιο). Το έχω πει κατ’ ιδίαν στον Γιώργο και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, το λέω και δημοσίως τώρα» σημείωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Check Also

Οι αποδόσεις του 10ετούς ομολόγου της Ελλάδας, σχεδόν όσο εκείνο των ΗΠΑ

Share Twitter Με τις περισσότερες κεντρικές τράπεζες στις ανεπτυγμένες αγορές να διατηρούν τα επιτόκια στο …

Ελλάδα Viral! Πελάτισσα απειλεί ντελιβερά επειδή δεν της πήγε τσιγάρα..! (Video)

Share Twitter Το γύρω του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες ένα video που έχει τραβήξει …