Ματσάκης: Εγκληματικά παράλογη η απόφαση για υποχρεωτικό εμβολιασμό νέων

Επανήλθε με νέα αναρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο ιατροδικαστής και πρώην ευρωβουλευτής, Μάριος Ματσάκης.

Κάνει λόγο για εγκληματικά παράλογη πολιτική της κυβέρνησης να υποχρεώσει σε γενικό εμβολιασμό τους νέους, τους εφήβους και τα παιδιά.

Οι υγιείς νέοι, οι υγιείς έφηβοι και τα υγιή παιδιά έχουν συντριπτικά ελάχιστες πιθανότητες σοβαρής νόσησης από τον κορωνοϊό, αναφέρει στην ανάρτησή του.

Κάνει λόγο για πιθανές μακροπρόθεσμες παρενέργειες των γενετικών αυτών εμβολίων. Είναι ανεύθυνο, παράλογο και εγκληματικό εκ μέρους του Υπουργείου Υγείας να τους υποχρεώσει σε εμβολιασμό.

Αυτούσια η ανάρτηση του Δρ Ματσάκη:

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΟΓΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !

ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΝΕΟΙ, ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΕΦΗΒΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΓΙΗ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΝΟΣΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ.

ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ , ΕΣΤΩ ΣΠΑΝΙΑ, ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟ, ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ , ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΧΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ( ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΤΕΛΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ . ΔΟΘΗΚΕ ΜΟΝΟΝ ” ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΔΕΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ” ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΕΝΩΝ . ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΣΙΚΑ ,ΥΠΟ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ).

ΑΛΗΘΕΙΑ , ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΡΙΣΚΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ, ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ;

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΉΣΟΥΝ ΣΟΦΟΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ , ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ !

Check Also

ΠτΔ: Ο λαός αποφάσισε και επέλεξε ανάλογα με τα έργα και τις ημέρες του καθενός

ΠτΔ: Ο λαός αποφάσισε και επέλεξε ανάλογα με τα έργα και τις ημέρες του καθενός …

Βουλευτικές εκλογές: Τα πρώτα EXIT POLL – Ποια κόμματα μπαίνουν στη Βουλή

Όλα τα τηλεοπτικά κανάλια παρουσίασαν τα πρώτα Exit polls. Παρουσιάζουν τα ποσοστά των κομμάτων και …