Μέγκαν Μαρκλ: Νέα βιογραφία στα σκαριά …. για γερά νεύρα

Μέγκαν Μαρκλ: Νέα βιογραφία στα σκαριά …. για γερά νεύρα

Μια νέα βιογραφία της Μέγκαν Μαρκλ είναι στα σκαριά και πιθανότατα θα είναι για γερά νεύρα.

Ο Τομ Μπάουερ έχει υπογράψει συμβόλαιο με αμοιβή με εξαψήφιο νούμερο για να γράψει μη εξουσιοδοτημένη βιογραφία της δούκισσας του Σάσσεξ.

Ο συγγραφέας έχει γράψει έργα για τον Ρίτσαρντ Μπράνσον, Τόνι Μπλερ και Σάιμον Κάουελ.

Έγραψε επίσης βιογραφία για τον πρίγκιπα Κάρολο το 2018 με τίτλο «Rebel Prince: The Power, Passion and Defiance of Prince Charles».

Στο βιβλίο του δεν είχε συμπεριλάβει ούτε ένα θετικό σχόλιο για τον πρίγκιπα Κάρολο και ισχυρίστηκε ότι αποκάλυψε σχόλια που διατύπωνε η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς για την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ο Τομ Μπάουερ θα περάσει τον επόμενο χρόνο προετοιμάζοντας το βιβλίο και λέγεται ότι θα συνομιλήσει με συνεργάτες, φίλους και εχθρούς της Μέγκαν Μαρκλ, κάτι το οποίο θα είναι δύσκολη αποστολή, λόγω της φήμης του.

Αναμένονται επίσης συνομιλίες με πρώην προσωπικό του Μπάκιγχαμ , ιδίως μετά από τους ισχυρισμούς περί εκφοβισμού που προβάλλουν ορισμένοι.

«Πεπεισμένη για το δικό της μεγαλείο, η Μέγκαν πιστεύει ότι, εδώ και χρόνια, υπήρξε θύμα συνωμοσιών με στόχο την καταστροφή του πεπρωμένου της. Ενώ άλλοι ακτινοβολούσαν σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, η Μέγκαν είχε μικρή συμμετοχή» έγραψε πρόσφατα ο Μπάουερ σε άρθρο του στην εφημερίδα «The Sun».

 

Check Also

Σύνοδος ΝΑΤΟ: Reset του Μπάιντεν στις σχέσεις ΗΠΑ-ΕΕ και ενιαίο μέτωπο κατά της Κίνας

Η χθεσινή Σύνοδος του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες είχε ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς σηματοδότησε την αυγή μίας …

Αφγανιστάν: Στα χέρια των Ταλιμπάν άλλες έξι περιφέρειες

Οι αφγανικές κυβερνητικές δυνάμεις εγκατέλειψαν ή εκδιώχθηκαν από ακόμη έξι περιφέρειες της χώρας στη διάρκεια …