Μάθετε γιατί υπάρχει το ”ΥΚΚ” πάνω σε όλα τα φερμουάρ!

Το έχουμε δει όλοι, σε άλλα ρούχα το έχουμε προσέξει, σε άλλα το έχουμε προσπεράσει. Ο λόγος για τα αρχικά ΥΚΚ στα φερμουάρ.

Το μυστικό βρίσκεται στην κατασκευάστρια εταιρεία των φερμουάρ που ιδρύθηκε το 1934 και ονομάζεται Yoshida Kogyo Kabushikikaisha. Ο ιδιοκτήτης της Tadao Yoshida έκανε την πρώτη επιχειρηματική του απόπειρα στο Τόκιο με το ΥΚΚ και… θησαύρισε.

Η εταιρεία αυτή είναι τώρα η μεγαλύτερη στον κόσμο κατασκευάστρια φερμουάρ, ΥΚΚ , με αποτέλεσμα να παράγει περίπου το 90% του συνόλου των φερμουάρ σε πάνω από 206 εγκαταστάσεις σε 72 χώρες. Το μεγαλύτερο εργοστάσιό τους είναι στη Τζόρτζια των ΗΠΑ και παράγει πάνω από… 7 εκατομμύρια φερμουάρ.

Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία του κ. Yoshida έφτασε στο νούμερο ένα ακολουθώντας τον «Κύκλο της Καλοσύνης».

Δηλαδή, «κανένας δεν ωφελείται αν δεν αποφέρει οφέλη σε άλλους». Χρησιμοποιώντας αυτή την αρχή, προσπάθησε να δημιουργήσει τα καλύτερα φερμουάρ που θα κρατούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο τελικό προϊόν. Αυτό με τη σειρά του θα ωφελούσε τόσο τους κατασκευαστές που χρησιμοποίησαν τα φερμουάρ του όσο και τον τελικό πελάτη, με αποτέλεσμα όλα αυτά να ωφελήσουν την εταιρεία του αποφέροντας υψηλότερες πωλήσεις, ολοκληρώνοντας έτσι τον «Κύκλο της Καλοσύνης».

Check Also

Ερντογάν: Στις 24 Ιουλίου η πρώτη μουσουλμανική προσευχή στην Αγία Σοφία

Share Twitter Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε πως στις 24 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί …

Ο Ερντογάν υπέγραψε το διάταγμα μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί

Share Twitter Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε ότι η Αγία Σοφία θα …