Κ.Ε: Η Κυβέρνηση του ΑΚΕΛ έβαλε λουκέτο στον Συνεργατισμό το 2012-2013

Σε γραπτή απάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Πρόδρομου Προδρόμου στο ΑΚΕΛ. τόνισε ότι ηΚυβέρνηση του ΑΚΕΛ έβαλε λουκέτο στον Συνεργατισμό το 2012-2013

Σε χθεσινή ομιλία του ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ κ. Άντρος Κυπριανού εξαπολύει και πάλι επίθεση εναντίον της Κυβέρνησης, με τον ισχυρισμό ότι «ξεκίνησε τη δεύτερη θητεία της αποφασισμένη να ισοπεδώσει ό,τι άφησε όρθιο στην πρώτη».

Ο κ. Κυπριανού δείχνει να ξεχνά ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έχει τώρα μια δεύτερη θητεία διότι οι πολίτες αναγνώρισαν ότι στην πρώτη μπόρεσε να αναστυλώσει όσα γκρέμισε η διακυβέρνηση του ΑΚΕΛ.

Κατά κανόνα η αντιπολίτευση σε μια χώρα διαχωρίζεται και επικρίνει την Κυβέρνηση, προτείνοντας τις δικές της προτάσεις και τις δικές της πολιτικές. Στην περίπτωση του ΑΚΕΛ δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Διότι το ΑΚΕΛ δεν έχει εναλλακτικές πολιτικές. Όλοι είδαν τις πολιτικές που εφάρμοσε όταν βρέθηκε στη διακυβέρνηση, πολιτικές που έφεραν την καταστροφή. Έτσι και οι επικρίσεις του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ δεν έχουν αντίκρισμα ούτε πολιτικό περιεχόμενο. Είναι επικρίσεις χάριν της επίκρισης.

Μιλά για «ξεπούλημα του Συνεργατισμού», ξεχνώντας πως ήταν απόφαση της δικής τους διακυβέρνησης που έκλεισε τον Συνεργατισμό που ξέραμε για δεκαετίες, εισάγοντας και τον μηχανισμό για να πληρώνουν οι φορολογούμενοι πολίτες τις ζημιές. Διότι ήταν η Κυβέρνηση του ΑΚΕΛ που έβαλε λουκέτο στο Συνεργατικό Κίνημα το 2012-2013.

Μιλά ακόμα για «υποβάθμιση της δημόσιας υγείας», ξεχνώντας ότι αν υπήρξαν υποβάθμιση και προβλήματα είναι επειδή για μια πενταετία, το ΑΚΕΛ στην Κυβέρνηση δεν μπόρεσε να εφαρμόσει το ΓΕΣΥ. Για αυτό συσσωρεύτηκαν προβλήματα που πρέπει τώρα να τα λύσει όλα μαζί αυτή η Κυβέρνηση που προχωρά και υλοποιεί το ΓΕΣΥ.

Μιλά ακόμα για κρίση στην Παιδεία και αυτό θυμίζει την απολύτως συντηρητική στάση και την αντίδραση του ΑΚΕΛ σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης της δημόσιας εκπαίδευσης, δότι το ΑΚΕΛ ήταν αντίθετο με την αξιοκρατική επιλογή των εκπαιδευτικών και προσπάθησε να την εμποδίσει. Διότι το ΑΚΕΛ ήταν αντίθετο και με τον εκσυγχρονισμό των Αναλυτικών Προγραμμάτων και προσπάθησε να τον εμποδίσει. Διότι το ΑΚΕΛ ως η κατ’ εξοχήν συντηρητική δύναμη στην κοινωνία είναι αντίθετο με όποια αλλαγή μπορεί να φέρει τομές και να βελτιώσει τα πράγματα.

Check Also

Βουλή: Έκτακτη συνεδρία, στις 29 Ιουλίου

Share Twitter Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, η έκτακτη συνεδρία της Ολομέλειας, η οποία είχε …

16χρονες απουσιάζουν από το χώρο διαμονής τους (Photos)

Share Twitter 16χρονες απουσιάζουν από το χώρο διαμονής τους (Photos) Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι ελλείπει …