Κόρτα, σίγουρα σε ψήφισαν οι στενοί φίλοι του Νικόλα;

Κόρτα, σίγουρα οι στενοί του Νικόλα σε ψήφισαν;

Η Laimitomos.com είναι ενήμερη ποιοι από το στενό περίγυρο του Νικόλα Παπαδόπουλου ψήφισαν τον Κώστα Κόρτα για τις επαναληπτικές εκλογές για τη διεκδίκηση της δημαρχίας του Δήμου Αγλαντζιάς που έγιναν στις 2/08/2020, άσχετα ότι έχυναν όλοι «κροκοδείλια» δάκρυα για την μη εκλογή του.

Ας δούμε το παράδειγμα της Αναπληρώτριας Προέδρου του ΔΗΚΟ Χριστιάνας Ερωτοκρίτου η οποία την ημέρα των εκλογών ήταν ομιλήτρια στο μνημόσυνο του Μακαρίου στον Κύκκο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες άτομα του οικογενειακού της περιβάλλοντος απουσίαζαν  και δεν ψήφισαν  τον εκλεκτό του κόμματος όπου η Αναπληρώτρια Πρόεδρος κατά κάποιο τρόπο ηγείτο της προεκλογικής του Κόρτα ως Αγλαντζιώτισσα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έντονη ήταν η δυσφορία, των μελών του ΔΗΚΟ Αγλαντζιάς για την αδιαφορία των αξιωματούχων του κόμματος.

Ας δουν εκεί στο ΔΗΚΟ πρώτα τα του οίκου τους και μετά ρίχνουν ευθύνες στο ΑΚΕΛ και στον κόσμο του ότι δήθεν στο 5ο και 6ο Δημοτικό που αφορούσε κυρίως τους πρόσφυγες αλλά και τόπακες δεν προσήλθαν να ψηφίσουν.

Ωραίοι πάντως κάποιοι από τους παίκτες του 5ου ορόφου του ΔΗΚΟ, μόνο για τον εαυτούλη τους νοιάζονται ενώ είναι και σκαφάτοι και πουράτοι!

Παραπολιτικό, Μαριλένα Χρίστου

Check Also

Πολυκάρπου: Επικοινώνησε με τους πρόσφυγες που επέστρεψαν στο Λίβανο – Αγωγή στο ΕΔΑΔ

Share Twitter Πολυκάρπου: Επικοινώνησε με τους πρόσφυγες που στάληκαν πίσω στο Λίβανο – Αγωγή στο …

Άγρια συμπλοκή Ινδών, ξυλοδαρμός Κύπριου πολίτη και η Αστυνομία…. θεατής….

Share Twitter Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε μέρα μεσημέρι στη παραλία Φοινικούδων στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στις …