Κόντρα Τραμπ-Στόρμι Ντάνιελς στο Twitter: Είσαι αλογομούρα – Είσαι tiny με ροπή στην κτηνοβασία

  • Τραμπ : Υπέροχα, τώρα μπορώ να κυνηγήσω την Αλογομούρα και τον τριτοτέταρτο δικηγόρο της στη Μεγάλη Πολιτεία του Τέξας. 
  • Δεν ξέρει τίποτα για μένα, είναι μια απάτη!» έγραψε ο Τραμπ.

Σε «ξεκατίνιασμα» μέσω Twitter επιδόθηκαν ο Ντόναλντ Τραμπ με την Στόρμι Ντάνιελς σε άλλο ένα επεισόδιο της κόντρας των δύο με αφορμή τις κατηγορίες της πορνοστάρ για τη σχέση που είχε με τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ όταν αυτός δεν ήταν στον Λευκό Οίκο.

Με αφορμή δικαστική απόφαση που απέρριπτε αγωγή για δυσφήμιση από τη Στόρμι Ντάνιελς, ο Τραμπ της επιτέθηκε φραστικά μέσω της προσφιλής στον ίδιο μεθόδου της ανάρτησης στο Twitter χρησιμοποιώντας τον χαρακτηρισμό «αλογομούρα».

«Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο απέρριψε την αγωγή της Στόρμι Ντάνιελς κατά Τραμπ (επικαλούμενος επικεφαλίδα του Fox News). Υπέροχα, τώρα μπορώ να κυνηγήσω την Αλογομούρα και τον τριτοτέταρτο δικηγόρο της στη Μεγάλη Πολιτεία του Τέξας. Θα επιβεβαιώσει το γράμμα που αυτή υπέγραψε! Δεν ξέρει τίποτα για μένα, είναι μια απάτη!» έγραψε ο Τραμπ.

Η απάντηση της Στόρμι Ντάνιελς ήρθε με τον ίδιο τρόπο και με το ίδιο ύφος καθώς στη δική της ανάρτηση χρησιμοποίησε τον όρο «μικρός» (tiny) σε μια προφανή παραπομπή των όσων έχει γράψει η ίδια στο βιβλίο της αλλά και όσων έκανε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ για το μέγεθος του ανδρισμού του Αμερικανού προέδρου. Η πορνοστάρ, μάλιστα, έδωσε πληρωμένη έμμεση απάντηση και στα περί «αλογομούρας» κατηγορώντας τον Τραμπ για ροπή προς την κτηνοβασία αφού έκανε σεξ μαζί της.

«Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζω τον πρόεδρο. Εκτός από τα… κουσούρια του επιδεικνύει μίσος για τις γυναίκες και απώλεια αυτοελέγχου στο Twitter ξανά. Και πιθανότατα και μια ροπή προς την κτηνοβασία. Αποδέχομαι την πρόκληση, μικρέ»Τα όσα έγραψε η Ντάνιελς αλλά και το γεγονός ότι η ανάρτησή της πήρε δεκάδες χιλιάδες retweet και like δεν πτόησαν ωστόσο τον πρόεδρο των ΗΠΑ ο οποίος ρωτήθηκε σε συνέντευξη που έδωσε στο Associated Press όταν ρωτήθηκε αν είναι πρέπον να προσβάλεις το παρουσιαστικό μιας γυναίκας εκείνος απάντησε για το χαρακτηρισμό «αλογομούρα», «μπορείς να το πάρεις όπως θέλεις».

Check Also

Κολομβία: Νεογέννητο είχε μέσα στην κοιλιά του, το δίδυμο αδελφάκι του! (Video)

Share Twitter Απίστευτο φαντάζει το περιστατικό που έλαβε χώρα το περασμένο μήνα στην Κολομβία και …

ΗΠΑ: 57χρονη συνελήφθη επειδή μοίραζε σε παρέλαση κουλουράκια και ζαχαρωτά με κάνναβη

Share Twitter Μετά από καταγγελίες, η 57χρονη συνελήφθη σε ένα μπαρ όπου εκτός από τα …