Κυπριανού: Πρόσωπα και όχι ιδέες θα φρεσκάρει το ΑΚΕΛ…

Φρεσκάρισμα προσώπων και όχι ιδεών ή πολιτικών θέσεων αφορά η συζήτηση που άρχισε στο ΑΚΕΛ από τον Ιούλιο και συνεχίζεται, δήλωσε σήμερα ο ΓΓ του κόμματος Αντρος Κυπριανού.

Ο κ. Κυπριανού, μιλώντας σε δημοσιογραφική διάσκεψη εφ’ όλης της ύλης και αναφερόμενος στις ανακατατάξεις στο ΑΚΕΛ, είπε ότι από τον Ιούλιο ξεκίνησε μια συζήτηση στη Γραμματεία της ΚΕ, αναφορικά με το φρεσκάρισμα «στα πρόσωπα και όχι στις ιδέες ή στις πολιτικές θέσεις του κόμματος» σε επίπεδο σωμάτων του κόμματος.
Πρόσθεσε πως πολύ σύντομα η Γραμματεία θα προωθήσει συγκεκριμένες προτάσεις στο Πολιτικό Γραφείο το οποίο και θα ετοιμάσει τη σχετική πρόταση προς την ΚΕ όπου και θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Ερωτηθείς αν αλλάζει κάτι σε σχέση με την πρόταση του ΑΚΕΛ, με δεδομένο ότι το επερχόμενο Συνέδριο θα είναι Προγραμματικό, ο κ. Κυπριανού είπε ότι στόχος είναι να συζητηθούν τα μείζονα πολιτικά ζητήματα που απασχολούν σήμερα τον τόπο και να καθοριστούν ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις. Είπε ότι μέσα από το Συνέδριο το ΑΚΕΛ σε καμία περίπτωση δεν στοχεύει σε ιδεολογική μετάλλαξη, αλλά θέλει να δώσει μια εικόνα με την έννοια ότι «θα είμαστε πιο διαλεκτικοί, πιο τεκμηριωμένοι, πιο μελετημένοι επιστημονικά στις διάφορες πτυχές στα διάφορα ζητήματα».

Check Also

Αλυσίδες μετάδοσης από πάρτι και κοινωνικές συναθροίσεις – Έκκληση Υπ. Υγείας

Share Twitter Αλυσίδες μετάδοσης από πάρτι και κοινωνικές συναθροίσεις – Έκκληση Υπ. Υγείας Τα φαινόμενα …

Αστυνομία: Διάταγμα για μείωση της οχληρίας στις πόλεις – Τι ισχύει

Share Twitter Αστυνομία: Διάταγμα για μείωση της οχληρίας στις πόλεις – Τι ισχύει Μέτρα για …