Κυπριακές Αερογραμμές: Προκήρυξη πώλησης του λογότυπου και επωνυμίας

Με καταχωρήσεις σε τοπικά και διεθνή έντυπα, στις 5 Ιανουαρίου, η  Κυπριακή Δημοκρατία  ανακοίνωσε την έναρξη της επίσημης διαδικασίας για πώληση του λογοτύπου και της επωνυμίας των Κυπριακών Αερογραμμών, ένα χρόνο μετά το κλείσιμο του πάλαι ποτέ κρατικού αερομεταφορέα.

Με την καταχώρηση, η Δημοκρατία ζητεί την επίσημη κατάθεση έκφρασης ενδιαφέροντος για χρήση/αξιοποίηση του λογοτύπου και εμπορικής επωνυμίας των ΚΑ για τη διενέργεια πτήσεων από και προς την Κύπρο, όπως αναφέρεται.

Με βάση τους όρους του διαγωνισμού, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την έκφραση ενδιαφέροντος μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου. Στη δεύτερη φάση θα δοθεί χρόνος για τις όποιες διευκρινίσεις και η τρίτη φάση θα αφορά στην υποβολή δεσμευτικής προσφοράς.

Να σημειωθεί η Μονάδα Αποκρατικοποιήσεων στις 15 Ιουνίου του 2015 είχε ξεκινήσει διαδικασία για τη διαπίστωση ενδιαφέροντος για πώληση του λογοτύπου και της εμπορικής επωνυμίας των ΚΑ, διατηρώντας το δικαίωμα της προκήρυξης επίσημου διαγωνισμού.

Η προκήρυξη του επίσημου διαγωνισμού αποφασίστηκε επειδή διαπιστώθηκε ότι θα υπήρχε εκδήλωση ενδιαφέροντος από επενδυτές σε περίπτωση διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού, όπως αναφέρεται στην τριμηνιαία έκθεση του Εφόρου Αποκρατικοποιήσεων.

Στην καταχώρηση αναφέρεται τέλος ότι όσοι είχαν εκφράσει ενδιαφέρον κατά την περσινή ανεπίσημη διαδικασία, έχουν ειδοποιηθεί ότι εφόσον πληρούν τα απαιτούμενα κριτήρια δεν θα χρειαστεί να υποβάλουν νέα εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Check Also

ΑΚΕΛ: Να σπάσει η ομερτά για τις υποκλοπές και τις παρακολουθήσεις

Να σπάσει η ομερτά για τις υποκλοπές και τις παρακολουθήσεις, αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε …

Μπαράζ καταγγελιών σε Αγία Νάπα και Πρωταρά

Μπαράζ καταγγελιών σε Αγία Νάπα και Πρωταρά Δράσεις αστυνόμευσης των τουριστικών περιοχών Πρωταρά και Αγίας …