Κριστιάνο Ρονάλντο: «Μπορεί ν’ αποσυρθώ του χρόνου, μπορεί και στα 41 μου…»

Το παρόν και αυτό που ο ίδιος αντιμετωπίζει ως δώρο, φροντίζει ν’ απολαμβάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο που έδειξε πως δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο απόσυρσης, αλλά και πως δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί ούτε το επόμενο καλοκαίρι!

Μέχρι πρότινος ξεκαθάριζε πως στόχος του είναι να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο όσο καιρό μπορεί ν’ αποδίδει στο υψηλότερο επίπεδο και ν’ αντιλαμβάνεται πως ο οργανισμός του αντέχει την πίεση στην οποία τον διατηρεί.

Μιλώντας στην πορτογαλική τηλεόραση και το TVI, για πρώτη φορά, ο Κριστιάνο έδειξε ότι έχει αλλάξει ο τρόπος σκέψης του, τονίζοντας πως: «Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι το σενάριο της απόσυρσης. Μπορεί να σταματήσω σε έναν χρόνο, μπορεί και να συνεχίσω να παίζω μέχρι τα 40-41… Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει. Αυτό που φροντίζω είναι να απολαμβάνω τις στιγμές και το παρόν. Ζω ένα δώρο και πρέπει να συνεχίσω να το απολαμβάνω».

Όσο για την… υγιή, όπως χαρακτήρισε, εμμονή του, ανέφερε ότι: «Το κίνητρό μου είναι η εμμονή που έχω με την επιτυχία. Το παραδέχομαι. Είναι όμως υγιής εμμονή. Πιστεύω πως αν όλοι στο επάγγελμά τους, είχαν εμμονή με αυτό που έκαναν, τότε θα ήταν πολύ πιο επιτυχημένοι στις δουλειές τους».

Check Also

Ιταλία: «Βουτιά» για την μετοχή της Γιουβέντους

Share Twitter Οι επιπτώσεις ενός αποκλεισμού σε οποιαδήποτε διοργάνωση, πόσω μάλλον στο Champions League, δεν …

Αντρέα Πίρλο: «Προτιμώ το 4-3-3 και όλοι μπροστά»

Share Twitter Λίγο καιρό πριν την πρόσληψη του από την Γιουβέντους για την τεχνική ηγεσία …