Κούσιος: Καλούμε το ΑΚΕΛ να λάβει τα μηνύματα που έστειλε ο λαός στις 30 Μαΐου

«Καλούμε το ΑΚΕΛ να λάβει τα μηνύματα που έστειλε ο λαός στις 30 Μαΐου» αναφέρει σε γραπτή απάντησή του ο Κυβερνητικος Εκπροσώπος,  Κυριάκος Ι. Κούσιου στο ΑΚΕΛ για το θέμα των πολιτογραφήσεων

Οι Βουλευτικές Εκλογές τέλειωσαν το βράδυ της 30ης Μαΐου.

Από το ίδιο βράδυ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξήγγειλε πρωτοβουλία για συνεννόηση, διάλογο και συναίνεση όλων γύρω από τα πραγματικά προβλήματα του κυπριακού λαού και την εφαρμογή του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Δηλαδή το αύριο της πατρίδας μας και των επόμενων γενεών.

Θέλουμε να μείνουμε προσηλωμένοι σε αυτή την προσπάθεια και δεν είμαστε διατεθειμένοι να ακολουθούμε αποτυχημένες προεκλογικές μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης για να πληγεί το κύρος, η εντιμότητα και η αξιοπιστία τους.

Ο λαός καταδίκασε αυτές τις μεθόδους και όσους τις χρησιμοποιούσαν.

Με το πόρισμα Νικολάτου καταδεικνύεται ότι καμιά προσωπική εμπλοκή του Προέδρου της Δημοκρατίας για ίδιον όφελος δεν υπήρξε, ενώ η λανθασμένη ερμηνεία και εφαρμογή νόμων ήταν διαχρονικό φαινόμενο, χωρίς σκοπιμότητες, όπως ήταν και οι αδυναμίες του Επενδυτικού Προγράμματος που εκμεταλλεύτηκαν επιτήδειοι.

Καλούμε, λοιπόν, το ΑΚΕΛ να λάβει τα μηνύματα που έστειλε ο λαός στις 30 Μαΐου, να σταματήσει την πολιτική της τοξικότητας και τις αήθεις επιθέσεις κατά του Προέδρου Αναστασιάδη και να συζητήσει στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που αναλαμβάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα της χώρας και της κοινωνίας.

Check Also

Υπ. Υγείας: 2,793 άτομα εμβολιάστηκαν με την 3η δόση

Υπ. Υγείας: 2,793 άτομα εμβολιάστηκαν με την 3η δόση Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, …

31χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί με 162 χ.α.ω. αντί 80

31χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί με 162 χ.α.ω. αντί 80 Γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα σήμερα, …