Κοινή σύσκεψη υποψηφίων προέδρων για το φυσικό αέριο ζητάει ο Γιώργος Λιλλήκας

Σύσκεψη όλων των υποψηφίων προέδρων της Δημοκρατίας και του Προέδρου της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου, ζητάει με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, ο υποψήφιος Γιώργος Λιλλήκας.

Στο τραπέζι θα μπει η διαμόρφωση μιας τεκμηριωμένης πρότασης αξιοποίησης του Φυσικού Αερίου στο οικόπεδο 12, ο σχεδιασμός της διαχείρισης των εσόδων και η διαμόρφωση ενός πακέτου Μεταρρυθμίσεων και διαρθρωτικών αλλαγών… «διαμορφώνονται πλέον οι συνθήκες έτσι ώστε , με καλή πολιτική θέληση από όλους, να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε μια κοινή πρόταση η οποία μπορεί να προσφέρει προοπτικές εξόδου από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο τόπος μας σήμερα, δίνοντας προοπτικές ανάπτυξης και ελπίδας στους πολίτες», αναφέρεται σε ανακοίνωση του επιτελείου του.

«Τούτες τις κρίσιμες ώρες οφείλουμε όλοι να φανούμε αντάξιοι των προκλήσεων αλλά και των προσδοκιών των πολιτών. Παραμένω στη διάθεση σας για διευκρινήσεις αλλά και για συμμετοχή μου σε αυτή τη σύσκεψη», καταλήγει η επιστολή του κ. Λιλλήκα προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας .