Κατάσταση στο οδικό δίκτυο – Ελεγχόμενη πρόσβαση στο Τρόοδος

Κατάσταση στο οδικό δίκτυο – Ελεγχόμενη πρόσβαση στο Τρόοδος

Ανοικτοί για όλα τα οχήματα, αλλά ολισθηροί λόγω παγετού είναι οι δρόμοι Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς, Κακοπετριάς – Καρβουνά, Πεδουλά – Προδρόμου, Προδρόμου – Πλατρών και Προσδρόμου – Λεμύθου.

Οι οδηγοί που θα διακινηθούν στις πιο πάνω περιοχές καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Υπενθυμίζουμε ότι για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και για αποφυγή συνωστισμού, σε όλους τους δρόμους που οδηγούν στο Τρόοδος, θα διενεργούνται έλεγχοι από την Αστυνομία και η πρόσβαση προς την πλατεία Τροόδους, θα επιτρέπεται μόνο σε μικρό αριθμό οχημάτων κάθε φορά.

Στη Λεμεσό, στον Παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, στο τμήμα μεταξύ των κυκλικών κόμβων Γερμασόγειας – Μέσα Γειτονιάς, με κατεύθυνση προς Μέσα Γειτονιά, διεξάγονται εργασίες χάραξης οριζόντιας σήμανσης, οι οποίες θα διαρκέσουν από τις 7π.μ. μέχρι και τις 4μ.μ..

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, στην κατεύθυνση από Γερμασόγεια προς Μέσα Γειτονιά, σε μήκος μέχρι 500 μέτρα περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Στη Λευκωσία, μεταξύ των ωρών 6π.μ. και 3μ.μ., στις λεωφόρους Σπύρου Κυπριανού, στο Στρόβολο, Γρίβα Διγενή στη Λευκωσίας και από τη λεωφόρο Αρχαγγέλου (φώτα CINEPLEX) μέχρι και τον κυκλικό κόμβο Ανθούπολης, διαδοχικά και στις δύο κατευθύνσεις, θα εκτελούνται εργασίες για πλύσιμο των ανακλαστήρων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνει τμηματικά για απόσταση 200 μέτρων περίπου, η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.