Καραϊσκάκειο Ίδρυμα: Gala Dinner “Dinner For Life”

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που αρχικά συστάθηκε με κύριο στόχο την οργάνωση και διαχείριση ενός Αρχείου Δοτών Μυελού των Οστών. Σήμερα, θέτοντας ένα δυναμικό όραμα «για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία», προσπαθεί και συνδυάζει τον εθελοντισμό και την εξειδικευμένη επιστημονική υποστήριξη, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά και άμεσα, τις ανάγκες των ασθενών με λευχαιμία και άλλες αιματολογικές κακοήθειες.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα θα τιμήσει τους Δότες Μυελού των Οστών του 2015 κατά τη διάρκεια Φιλανθρωπικού Gala Dinner “Dinner For Life”. Τη Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου, και ώρα 20:00 στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει Μουσική παράσταση από τον Διεθνούς φήμης Έλληνα πιανίστα και συνθέτη Στέφανο Κορκολή και την νεαρή ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη.

Εισιτήρια διατίθενται από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα προς €50. Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος, ενδυναμώνοντας ακόμα περισσότερο το όραμα του….«για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία».

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22210858 ή στο email: info@karaiskakio.org.cy.

Capture

Check Also

ΠΕΚ: Εκπαιδευτική ημερίδα στον Αγρό

Μέσα στα πλαίσια ενημέρωσης των παραγωγών ενόψει και της εξαγγελίας του Υπουργού Γεωργίας για την …

4η Διεθνής Έκθεση «Μέγας Αλέξανδρος, Ελληνικός πολιτισμός»

Ανοίγει τις πύλες της για το κοινό, η 4η Διεθνής Έκθεση «Μέγας Αλέξανδρος, Ελληνικός πολιτισμός». …