Καραγκούνης και Γερογιάννης σε live καλοκαιρινές εμφανίσεις

Ο Μιχάλης Καραγκούνης και ο Δημήτρης Γερογιάννης οι παίκτες του Rising Star του μουσικού Show του ΑΝΤ1, έγιναν πολύ καλοί φίλοι και αποφάσισαν φέτος το καλοκαίρι να κάνουν μαζί live. Ενώνουν τις δυνάμεις τους και μαζί με την μπάντα τους μας καλούν σ’ ένα ξέφρενο πάρτυ.

Ο Μιχάλης Καραγκούνης δείχνει να μην το βάζει κάτω με τίποτα και όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, το μέλλον διαγράφεται μπροστά του λαμπρό. Με τις με ιδιαίτερες ερμηνευτικές δυνατότητες και την μοναδική σκηνική παρουσία ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή στο RisingStar.

Ο Δημήτρης Γερογιάννης από την πρώτη εμφάνισή του στη σκηνή του RisingStar ξεχώρισε για την φωνή του, ενώ καθ’ όλη την πορεία του στο μουσικό show του ΑΝΤ1 μας έχει χαρίσει μία σειρά από καταπληκτικές ερμηνείες.

Οι δύο καλλιτέχνες θα δημιουργήσουν ένα παιχνίδι στη σκηνή με πολύ γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από την ελληνική και ξένη ποπ δισκογραφία.

Εμείς βρεθήκαμε backstage στην φωτογράφηση για την αφίσα και σας εξασφαλίσαμε φωτογραφικό υλικό, οι οποίοι έδειχναν χαλαροί και με πολύ καλή διάθεση.

 

Check Also

Φόνσου: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε και πράγματα που δεν της άρεσαν… ήταν δέσμια των θαυμαστών της

Στην Αλίκη Βουγιουκλάκη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Άννα Φόνσου, σε συνέντευξή της. Μιλώντας στο «Λοιπόν», …

Η Adele ανακοίνωσε αναβολή των παραστάσεών της στο Λας Βέγκας

Η Adele ανακοίνωσε αναβολή των παραστάσεών της στο Λας Βέγκας Η Adele ανακοίνωσε με βίντεο …