Καναδάς: Εντοπίστηκε μεγάλος λευκός καρχαρίας 4 μέτρων που τον δάγκωσε κάτι… μεγαλύτερο!

Ο καρχαρίας Vimy, όπως τον «βάφτισαν» οι επιστήμονες, «πιάστηκε» από τον OCEARCH -έναν ερευνητικό οργανισμό, που συλλέγει στοιχεία από τους ωκεανούς- νωρίτερα αυτόν τον μήνα, στην ακτή της Nova Scotia, στον Καναδά.

Ωστόσο, το εκπληκτικό ζώο, το οποίο έχει μήκος 4 μέτρα και ζυγίζει 527 κιλά, ήταν γεμάτο ουλές, με τους ερευνητές να μένουν με το στόμα ανοιχτό, διότι, πιστεύουν, ο Vimy δέχθηκε σφοδρή επίθεση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, από ένα ακόμα μεγαλύτερο ζώο!

Ο πρόεδρος της OCEARCH, Chris Fischer, δήλωσε: «Είναι σαφές ότι κάτι είχε μόλις δαγκώσει ολόκληρο το κεφάλι του»! Και πρόσθεσε: «Υπάρχει μια επουλωμένη πληγή στην κάτω γνάθο, ίσως από δάγκωμα προηγούμενου έτους, και ένα άλλο, πάνω και πέρα ​​από την κορυφή του κεφαλιού του. Κάτι, πραγματικά, πολύ μεγάλο δάγκωσε τον Vimy».

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται πως τα σημάδια των δοντιών και το μέγεθος της γνάθου δείχνουν ότι ο δράστης στης επίθεσης στον Vimy ήταν 1-2 μέτρα μεγαλύτερος από αυτόν. Ενδεχομένως να ήταν ένα άλλο αρσενικό ή ένα θηλυκό που δεν ήθελε να… παίξει.

Check Also

10 διασημότητες που κοιμήθηκαν… με θαυμαστές και θαυμάστριες τους! (Video)

Share Twitter Share Twitter

Celebrities που τους σκότωσαν οι… θαυμαστές τους! (Video)

Share Twitter Στο παρελθόν υπήρξαν πολλές διασημότητες που δολοφονήθηκαν από φανς τους, θαυμαστές τους που …