Καμμένος – Λιάτσος: Με μία συγνώμη και πάλι…φίλοι

Ο νυν γενικός διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ Αιμίλιος Λιάτσος, πρώην εκδότης της εφημερίδας «Παρασκευή+13» ζήτησε συγνώμη από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο για πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, με συκοφαντικές πληροφορίες εναντίον του.Και ο κ.Καμμένος, ο οποίος τον είχε μηνύσει, έκανε τη συγνώμη δεκτή.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος  «σήμερα 18 Δεκεμβρίου 2012 στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων … ο Αιμίλιος Λιάτσος, αναφερόμενος σε συκοφαντικά δημοσιεύματα κατά των προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου έκανε στο δικαστήριο την ακόλουθη δήλωση: «Δηλώνουμε ότι το επίμαχο δημοσίευμα στηρίχθηκε, όσο τον αφορά, σε αναληθείς πληροφορίες τρίτων και με την έννοια αυτή του ζητώ συγνώμη»».

Το «συκοφαντικό δημοσίευμα» συνδέει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και με τους αποστάτες.  Οι ψευδείς πληροφορίες στο συκοφαντικό δημοσίευμα, που αναπαρήχθησαν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο με σκοπό να πλήξουν το κύρος του κόμματος και του προέδρου του, Πάνου Καμμένου, «αποτελούσαν κεντρικό μήνυμα των αποστατών».

«Η συγνώμη από τον κ. Λιάτσο και η ομολογία για την αναλήθεια των ισχυρισμών του γίνεται αποδεκτή. Τα χαλκεία των υπαλλήλων του κ. Σαμαρά, της νέας τάξης πραγμάτων και των εκπρόσωπων τους αποκαλύπτονται» επισημαίνεται στην ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.