Καιρός: Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία – Αναλυτικά η πρόγνωση

Καιρός: Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία – Αναλυτικά η πρόγνωση

Η Μετεωρολογική υπηρεσία αναμένει περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες , με τον υδράργυρο να «χτυπάει κόκκινο» μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Ειδικότερα, ο καιρός σήμερα θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νωρίς το πρωί θα παρατηρείται τοπικά αυξηµένη χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη, που σύντοµα θα διαλυθούν. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί, βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, ενώ η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αναµένεται αυξηµένη χαµηλή νέφωση και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα της Πέµπτης θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο µέχρι την Παρασκευή και µικρή περαιτέρω άνοδο το Σάββατο, για να κυµανθεί αισθητά πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

 

Check Also

ΠτΔ: Η Τουρκία παραγνωρίζει και διεθνές δίκαιο και ευρωπαϊκές αρχές και αξίες

Share Twitter ΠτΔ: Η Τουρκία παραγνωρίζει και διεθνές δίκαιο και ευρωπαϊκές αρχές και αξίες Στο …

Συντονισμένη επιχείρηση τροχονομικών ελέγχων στην Λευκωσία – 624 καταγγελίες

Share Twitter Συντονισμένη επιχείρηση τροχονομικών ελέγχων στην Λευκωσία Συντονισμένη επιχείρηση τροχονομικών ελέγχων, πραγματοποιήθηκε χθες, στην …