Καίτη Κληρίδη: Το καλύτερο μνημόσυνο για τον πατέρα μου θα είναι να μείνει ενωμένος ο Δημοκρατικός Συναγερμός

Καίτη Κληρίδη: Το καλύτερο μνημόσυνο για τον πατέρα μου θα είναι να μείνει ενωμένος ο Δημοκρατικός Συναγερμός

Στο κεντρικά γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού στο μέγαρο Γλαύκος Κληρίδης βρέθηκαν σήμερα μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης και η κ. Καίτη Κληρίδη μετά το μνημόσυνο του αείμνηστου ηγέτη της παράταξής μας και πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη, όπου και προέβησαν σε δηλώσεις στην παρουσία του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης τόνισε τα εξής:

«Μνημονεύουμε τον ιδρυτή της παράταξης, κι αυτό που θα αποτελούσε τιμή δεν είναι απλώς η αναφορά στα γνωστά ηγετικά χαρακτηριστικά του Γλαύκου Κληρίδη. Η τιμή θα αποδοθεί μόνο αν κρατήσουμε αυτή την παράταξη που ίδρυσε ενωμένη, ισχυρή, σοβαρή, όπως την ήθελε ο αείμνηστος. Μόνο έτσι μπορεί να θεωρηθεί ότι πράξαμε το καθήκον μας απέναντι σε έναν μεγάλο, δημόσιο άντρα, σε έναν γνήσιο πατριώτη, σε έναν άνθρωπο που υπήρξε μια από τις ηγετικότερες φυσιογνωμίες του τόπου μας».

Από την πλευρά της η κ. Καίτη Κληρίδη δήλωσε τα εξής:

«Το καλύτερο μνημόσυνο για τον πατέρα μου θα είναι να μείνει ενωμένος ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Ενωμένος και δυνατός. Αυτό ζητώ από όλους τους Συναγερμικούς. Να ψηφίσουν τον υποψήφιο του κόμματος. Αυτό θα ήθελε ο πατέρας μου. Αυτό οφείλουμε στη μνήμη του».

Check Also

Δίπλαρος: Η κοινοπραξία που στηρίζει τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δίνει κάθε μέρα καθαρά σημάδια γραφής

Δίπλαρος: Δεν συμφωνούν σε τίποτα παρά μόνο στο γεγονός ότι θέλουν την εξουσία. Βλέπουμε το …

Βουλή: Αρχίζει σήμερα η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό

Η συζήτηση ολοκληρώνεται την Πέμπτη με την ψήφιση Αρχίζει σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής η …