Ισπανία: Συγκινητική διάσωση βρέφους από πυροσβέστες… (Video)

Η νοτιοανατολική Ισπανία πλήττεται από καταρρακτώδεις βροχές τις τελευταίες δύο ημέρες και τόσο τα σωστικά συνεργεία όσο και οι άνδρες των δυνάμεων έκτακτης ανάγκης του στρατού έδωσαν μάχη με τα νερά να τους φθάνουν μέχρι τη μέση, για να σώσουν τη μικρούλα.

Οι διασώστες κατάφεραν να απομακρύνουν κι ένα μικρό αγόρι από το ίδιο κτήριο στην περιοχή Μολίνς της Οριουέλα, ενώ έσωσαν ακόμα δύο μικρά κορίτσια, κουβαλώντας τα στην πλάτη τους.

Η Οριουέλα είναι μια από τις περιοχές της Ισπανίας που επλήγησαν περισσότερο από τις πλημμύρες, λόγω της υπερχείλισης του ποταμού Σεγούρα, που απέκοψε την πόλη, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Ορμητικοί χείμαρροι παρέσυραν αυτοκίνητα και μπάζα στη Βαλένθια, τη Μουρθία και την ανατολική Ανδαλουσία. Σε ορισμένες περιοχές πλημμύρισαν σήραγγες με αποτέλεσμα τα νερά να καλύψουν μερικώς ή ολόκληρα αρκετά αυτοκίνητα.

Ένας 41χρονος άνδρας βρέθηκε χθες νεκρός στην Οριουέλα, ανεβάζοντας σε τουλάχιστον έξι τα θύματα των πλημμυρών στην Ισπανία το τελευταίο διήμερο μετά το ρεκόρ βροχοπτώσεων.

Check Also

Ιαπωνία: Η Sony σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε Ghostbusters… (Video)

Share Twitter Η Sony, για να γιορτάσει την 35η επέτειο της ταινίας Ghostbusters, δίνει στους …

New York Times: 50 πυρηνικές βόμβες των ΗΠΑ βρίσκονται στην Τουρκία…

Share Twitter Πενήντα πυρηνικές βόμβες, οι οποίες βρίσκονται σε αεροπορική βάση των ΗΠΑ, γίνονται το …