Ινδία: Αφαίρεσαν από το στομάχι του 33 αντικείμενα από ξυράφια μέχρι… κατσαβίδι! (Video)

Ο Γιογκές Τακούρ είναι ένας 30χρονος αγρότης από την Ινδία, ο οποίος έχει κάποια ψυχική πάθηση. Ο Γιογκές έχει μανία να τρώει ότι αντικείμενο βρει μπροστά του. Καταπίνει τα πάντα από μαχαίρια, ξυράφια μέχρι και κατσαβίδια. Μέχρι που πριν λίγες ημέρες παραπονέθηκε στην ηλικιωμένη μητέρα του ότι έχει φρικτούς πόνους στο στομάχι και της ζήτησε να τον πάει αμέσως στο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί μόλις τον εξέτασαν έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Κάτι υπήρχε μέσα στο στομάχι του και οι ακτινογραφίες το επιβεβαίωσαν. Υπήρχαν 33 αντικείμενα πολλά από αυτά αιχμηρά τα οποία είχε καταπιεί. Είχε καταπιεί ξυράφια, μαχαίρια, κατσαβίδια, πρόκες, και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Οι γιατροί τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο και ύστερα από μια επιτυχημένη επέμβαση του τα αφαίρεσαν.

Οι γιατροί είπαν ότι μάλλον πάσχει από μια ψυχική νόσο που ονομάζεται acuphagia. Οι ασθενείς με αυτή την ασθένεια θέλουν να τρώνε συνέχεια μεταλλικά πράγματα. Ο Τακούρ μετά την επέμβαση παρέμεινε στο νοσοκομείο για προσπάθεια της θεραπείας της ψυχικής του νόσου.

Check Also

Η Μέγκαν Μαρκλ θα είναι αφηγήτρια ντοκιμαντέρ της Disney

Share Twitter Η Μέγκαν Μαρκλ θα είναι αφηγήτρια στο ντοκιμαντέρ «Elephant» του Disneynature που θα …

Γαλλία: Η χαμογελαστή 16χρονη που νικήθηκε από τον κορωνοϊό..! (Video)

Share Twitter Η ιστορία της 16χρονης Ζουλί, μαθήτριας Λυκείου, που δυστυχώς δεν κατάφερε να νικήσει …