Ιμάμης για Αγιά Σοφιά: ΝΤΡΟΠΗ σε αυτούς που αποφάσισαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αγία Σοφία τζαμί; Μην το κάνετε αυτό. Αφήστε το σε εμάς. Εμείς θα πάρουμε τα όπλα. Θα κατακτήσουμε την Κωνσταντινούπολη και όταν την κατακτήσουμε δεν θα μπορούν να μας σταματήσουν.

Την απύθμενη οργή του στο να μετατραπεί η Αγία Σοφία σε τζαμί εξαπέλυσε ιμάμης, μέσα σε ένα δριμύ κατηγορώ στο οποίο αναφέρει: «Δεν θέλω να δω τα πρόσωπά σας, φύγετε μακριά!».

Μάλιστα, κάνει εκτενή αναφορά στην προφητεία του Μωάμεθ, σύμφωνα με την οποία ο μουσουλμανικός στρατός θα καταλάβει την Κωνσταντινούπολη, η οποία στη συνέχεια θα επιστραφεί στους χριστιανούς.

«Και για εκείνους που είναι πεπεισμένοι ότι η Αγία Σοφία πρέπει να μετατραπεί σε τζαμί και που εντάχθηκαν με την τουρκική κυβέρνηση και τους ανθρώπους τώρα για να μετατρέψουν την Αγία Σοφία για άλλη μια φορά σε τζαμί, σας λέω ντροπή σας! Ντροπή σας! Ντροπή σας!

Δεν θέλω να δω τα πρόσωπά σας, φύγετε μακριά! Τώρα, αν μετατρέψετε την Αγία Σοφία σε τζαμί, ξέρουμε ότι η προφητεία του Μωάμεθ είναι απολύτως βέβαιο ότι θα εκπληρωθεί.

Ποια ήταν αυτή η προφητεία; Προφήτευσε ότι ο μουσουλμανικός στρατός θα κατακτήσει την Κωνσταντινούπολη. Αυτό είναι. Και έγραψα αυτό το βιβλίο. Εδώ είναι. Το έδειξα στην τουρκική κυβέρνηση και στον τουρκικό λαό.

Ο λόγος λοιπόν, είναι γιατί όταν κατακτήσουμε την Κωνσταντινούπολη πρέπει να πολεμήσουμε εναντίον σας. Εσείς είστε αυτοί που θα την μετατρέψετε ξανά σε τζαμί.

Εμείς θα σας πολεμήσουμε και θα σας νικήσουμε. Και όταν σας νικήσουμε, γιατί αυτό προστατεύεται από τον προφήτη Μωάμεθ, μεγάλη η χάρη Του, θα επιστρέψουμε την Αγία Σοφία στους χριστιανούς αδελφούς και αδελφές μας.

Στέλνω αυτό το μήνυμα στη Ρωσία. Στέλνω αυτό το μήνυμα στους ορθόδοξους χριστιανούς οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε στον κόσμο.

Η Αγία Σοφία τζαμί; Μην το κάνετε αυτό. Αφήστε το σε εμάς. Εμείς θα πάρουμε τα όπλα. Θα κατακτήσουμε την Κωνσταντινούπολη και όταν την κατακτήσουμε δεν θα μπορούν να μας σταματήσουν.

Θα επιστρέψουμε την Αγία Σοφία στους ορθόδοξους χριστιανούς», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

 

Check Also

Σοκ! Μοντέλο θύμα άγριου ξυλοδαρμού… Αρνήθηκε να αφήσει άνδρα να κοιμηθεί σπίτι της!

Share Twitter Σοκάρουν οι εικόνες από τη φρικτή επίθεση που δέχθηκε η Γιασμίν Κεσίλια, μοντέλο …

28χρονη τουρίστρια, δασκάλα αγγλικών, γδύθηκε σε ναό και έβριζε θεούς και δαίμονες (Video)

Share Twitter Έξαλλοι έγιναν οι κάτοικοι του Τσιανγκ Μάι στην Ταϊλάνδη, με μεθυσμένη τουρίστρια, που …