Θύμα του Έπσταϊν: Υπερήφανη για το στοματικό σεξ στον Τζορτζ Κλούνεϊ η Γκισλέιν Μάξγουελ

Θεωρώντας το σαν εξαιρετικό επίτευγμα, η Γκισλέιν Μάξγουελ, πρώην σύντροφος του παιδεραστή, προαγωγού δισεκατομμυριούχου Τζέφρι Έπσταϊν, κόμπαζε ότι είχε κάνει στοματικό σεξ με τον Τζορτζ Κλούνεϊ.

Συγκεκριμένα, η Βιρτζίνια Τζιούφρι, ένα από τα θύματα του Έπσταϊν, ανέφερε ότι το 2000, είχε ακούσει τη Μάξγουελ να περιγράφει με μεγάλο ενθουσιασμό και υπερηφάνεια τη fellatio στον χολιγουντιανό σούπερ-σταρ και πολύφερνο εργένη εκείνη την εποχή.

Η Τζιούφρι, την οποίαν ο νεκρός πλέον Έπσταϊν εκμεταλλευόταν ως ανήλικη και την εκπόρνευε, συνταξίδευε συχνά με την Μάξγουελ. Όπως γράφει η Τζιούφρι στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει προσεχώς «σε κάποιο από εκείνα τα ταξίδια που κάναμε μαζί, η Γκισλέιν χοροπηδούσε σαν μαθητριούλα. Δεν κρατιόταν να πει τα νέα της σε όλο τον κόσμο. Νόμιζε ότι της είχε συμβεί κάτι πολύ σημαντικό, π.χ. ότι θα την έστεφαν πριγκίπισσα ή κάτι τέτοιο. Αλλά αυτό που είχε γίνει, ήταν ότι είχε κάνει πί… στον Τζορτζ Κλούνεϊ, μέσα σε τουαλέτα, σε κάποια εκδήλωση».

Το μόλις 139 σελίδων σύγγραμμα της Τζιούφρι τιτλοφορείται «The Billionaire’s Playboy Club» («Το κλαμπ των δισεκατομμυριούχων Πλέϊμπόι») και περιέχει αναμνήσεις από την περιπέτειά της στα δίχτυα του Έπσταϊν και της συνεργού του, Γκισλέιν Μάξγουελ, η οποία σήμερα αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για μαστροπεία, κακοποίηση ανηλίκων κ.α. Η δίκη της αναμένεται να αρχίσει τον Ιούλιο του 2012. Γι’ αυτήν, πάντως, η Βιρτζίνια Τζιούφρι γράφει ότι «στη Γκισλέιν άρεσε πολύ να διατυμπανίζει τις συνευρέσεις της με διάφορους εραστές».

Check Also

«Μήνυμα ελπίδας» από το συγκρότημα BTS στην 75η Γ.Σ. των ΗΕ

Share Twitter «Μήνυμα ελπίδας» από το συγκρότημα BTS στην 75η Γ.Σ. των ΗΕ Το συγκρότημα …

Charlize Theron: «Δεν έχω γνωρίσει κανέναν εδώ και πάνω από πέντε χρόνια»»

Share Twitter Αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή έκανε η Σαρλίζ Θερόν, κατά την εμφάνισή …