Θεοχάρους: Οι αρχές μας πάνω από τη νομή της εξουσίας

Οι αρχές μας πάνω από τη νομή της εξουσίας, ανέφερε σε δήλωσή της η πρόεδρος του κινήματος Αλληλεγγύη, Ελένη Θεοχάρους:

«Η Αλληλεγγύη δεν έχει πρόθεση να συμμετέχει σε καμιά κυβέρνηση είτε αυτή ονομάζεται «Εθνικής Σωτηρίας», είτε «Εθνικής Ενότητας» στη βάση ενός προγράμματος με το οποίο δεν συμφωνούμε».

Αυτά ανέφερε σε σημερινές της δηλώσεις η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Δρ. Ελένη Θεοχάρους, και πρόσθεσε: «Για τη νομή της εξουσίας, εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να αγωνιστούμε για τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία (ΔΔΟ), την εκ περιτροπής προεδρία, την παραμονή των εποίκων, την παραμονή των στρατευμάτων και την παραμονή των εγγυήσεων και κατά τα άλλα να τη βαπτίσουμε κυβέρνηση «Εθνικής Ενότητας».

Για εμάς αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να εξηγήσουμε στο 55% του πληθυσμού που δεν γνωρίζει τι είναι η ΔΔΟ, τι τον περιμένει, με αυτές τις λύσεις που είναι επί θύρας και θα εφαρμοστούν και από τους δύο μονομάχους».

«Δεν έχουμε καμιά πρόθεση να μοιράσουμε τον κόσμο σε ομοσπονδιακούς και μη ομοσπονδιακούς, ωστόσο, είναι τεράστιας σημασίας για την επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισμού να αντιληφθεί ο κόσμος ότι θα γυρίσουμε στο Κραν Μοντανά, εκεί που μείναμε, στις προτάσεις που έχουν γίνει και στο έγγραφο Γκουτέρες» τόνισε καταληκτικά η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης.

Check Also

Έκρηξη σε αυτοκίνητο αναβάτη στον Άγιο Δομέτιο

Share Twitter Έκρηξη σε αυτοκίνητο στον Άγιο Δομέτιο,  προκάλεσε αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής. Αμέσως …

ΥΠΑΜ: Πτήσεις των γαλλικών μαχητικών στις περιοχές Πάφου

Share Twitter Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, τα γαλλικά αεροπλάνα θα εκτελούν αύριο πτήσεις …