Η Apple σχεδιάζει εκδήλωση στις 7 Σεπτεμβρίου για την παρουσίαση του iPhone 14

Εκδήλωση για την παρουσίαση του iPhone 14 σκοπεύει να κάνει η Apple στις 7 Σεπτεμβρίου 2022, με σκοπό να αποκαλύψει τη νέα έκδοση της σειράς, σύμφωνα με πηγές του Bloomberg.

Το iPhone 14 δεν θα είναι το μοναδικό νέο προϊόν της εταιρείας, καθώς η νέα σειρά θα περιλαμβάνει επίσης πολλούς νέους Mac, low-end και high-end iPad, καθώς και τρία μοντέλα Apple Watch.

Όπως επισημαίνει το Bloomberg, η Apple αναβαθμίζει το κορυφαίο προϊόν της σε μια δύσκολη στιγμή για τον κλάδο: Οι πωλήσεις smartphone έχουν αρχίσει να χαλαρώνουν, καθώς οι καταναλωτές προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις του πληθωρισμού και την ταραγμένη οικονομία.

Ωστόσο, η Apple φαίνεται να τα πηγαίνει καλύτερα από τις άλλες εταιρείες του κλάδου, καθώς το προηγούμενο τρίμηνο το iPhone σημείωσε αρκετά καλές πωλήσεις και η εταιρεία έχει ενημερώσει τους προμηθευτές ότι δεν προβλέπει πτώση της ζήτησης.

Εκπρόσωπος της Apple αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση, καθώς είναι πολύ πιθανό τα σχέδια της εταιρείας να αλλάξουν. Ωστόσο, ο τεχνολογικός κολοσσός συνήθως κάνει τις παρουσιάσεις των νέων iPhone κατά το πρώτο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου.

Check Also

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τις τιμές των εφαρμογών και των αγορών στο App Store

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τις τιμές των εφαρμογών και των αγορών εντός εφαρμογής …

2,7 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο δεν έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ

Το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού δεν διαθέτει πρόσβαση στο διαδίκτυο και ο ρυθμός νέων …