Η 94χρονη βασίλισσα Ελισάβετ πήρε δώρο δυο κουτάβια… (Photos)

Τα κόργκι πέμπροκ από την Ουαλία είναι τα αγαπημένα σκυλιά της βασίλισσας Ελισάβετ. Από όταν ήταν ακόμα παιδί η Ελισάβετ συνήθιζε να μεγαλώνει σκυλιά αυτής της ράτσας.

Ωστόσο εδώ και σχεδόν τρία χρόνια στο Κάστρο του Γουίντσορ δεν ακουγόντουσαν γαβγίσματα από Κόργκι όταν ο τελευταίος «βασιλικός» σκύλος, ο Whisper, πέθανε το 2018, αφήνοντας τη βασίλισσα χωρίς την αγαπημένη της ράτσα σκυλιών για πρώτη φορά σε 74 χρόνια. Η μοναδική παρέα της Αυτού Μεγαλειότης ήταν ένα σκυλάκι ράτσας «Ντόργκι» η Κάντι.

Με την απουσία του Φίλιππου να είναι αισθητή και την 94χρονη μονάρχη όχι και στα καλύτερα της εξαιτίας της Μέγκαν και του Χάρι, τα δυο σκυλάκια που πιστεύεται ότι ήταν δώρο φαίνεται πως της ανέβασαν την διάθεση, σύμφωνα με πηγές της SUN.

Η βασίλισσα υποδέχθηκε τα δύο νέα κουτάβια στο σπίτι της. Δεν είναι γνωστό ποιο είναι το όνομα, οι ηλικίες ή το φύλο των κατοικίδιων ζώων, αλλά φαίνεται να έχουν έρθει σε καλή στιγμή, με την Ελισάβετ να χρειάζεται κάποια παρέα, ενώ ο πρίγκιπας Φίλιππος είναι στο νοσοκομείο.

Στα 18α γενέθλιά της το 1944 έλαβε ένα θηλυκό κόργκι τη Σούζαν, η οποία στη συνέχεια απέκτησε περισσότερους από 30 απογόνους.

Τα πιο διάσημα σκυλιά της βασίλισσας εμφανίστηκαν στο κλιπ τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 με τον «Τζέιμς Μποντ», Ντάνιελ Κρεγκ.

Check Also

Γερμανία-κορωνοϊός: 246 νεκροί και 24.097 κρούσματα σε ένα 24ωρο

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού στη Γερμανία αυξήθηκε κατά 24.097 το προηγούμενο …

«Μέτωπο» ΗΠΑ, Γαλλίας, Γερμανίας υπέρ της Ουκρανίας: Καλούν τη Ρωσία να σταματήσει τις προκλήσεις

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και οι ομόλογοί του της Γερμανίας και της Γαλλίας κάλεσαν …