Η χυλόπιτα »πέφτει σύννεφο» από αυτά τα 3 γυναικεία ζώδια

Ασυμβίβαστες σε αυτό που ψάχνουν και θέλουν, ξέρουν ότι αρέσουν και θέτουν τον πήχη ψηλά με αποτέλεσμα να  μοιράζουν δάκρυ πόνο και… χυλόπιτες!

Αν σας αρέσει λοιπόν μια γυναίκα η οποία ανήκει σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, τότε συνυπολογίστε ότι άνετα μπορεί να φάτε χυλοπίτες :

Λέων: Η βασίλισσα του ζωδιακού ψάχνει τουλάχιστον ένα βασιλιά, ή μάλλον καλύτερα, το λιγότερο ένα βασιλιά. Αν τον θεωρήσει κάτι λιγότερο από αυτό, τότε εκείνος δεν έχει καμία τύχη. Όταν την ρωτάς τι θέλει από έναν άντρα, σου απαντά τα πάντα, εννοώντας και περισσότερα από τα πάντα. Επομένως αν είστε ο κύριος Γκρέι, προχωρήστε.

Σκορπιός: Η κυρία με το κεντρί προτιμά να αυτοκτονήσει παρά να μείνει εγκλωβισμένη σε μια σχέση που την καταπιέζει. Αν διακρίνει συμπτώματα ζήλιας και διάφορα άλλα μικροαστικά συμπτώματα σε εσένα θα σε τσιμπήσει και θα φύγει. Γενικώς η Σκορπίνα θέλει έναν καλό εραστή στο πλευρό της με χρήματα και ισχύ. Αν είστε τέτοιος έχετε ελπίδες.

Τοξότης: Η αμαζόνα του ζωδιακού είναι ονειροπόλα και έχει όραμα. Χρειάζεται δίπλα της κάποιον που να εκτιμάει το ότι είναι πολεμίστρια, ανεξάρτητη και θέλει να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. Αν δεν είστε απ αυτούς καθήστε στα αυγά σας. Θα σας πετάξει τη χυλόπιτα με βέλος.

Check Also

Ποιες γυναίκες του ζωδιακού κύκλου φοβούνται μη χάσουν τους άντρες τους

Share Twitter Όλες οι γυναίκες που βρίσκονται σε σχέση και αγαπούν τους συντρόφους τους λογικό …

Τι γίνεται όταν η ζήλια ξεπερνάει τα όρια του «φυσιολογικού»

Share Twitter Γράφει ο Ψυχολόγος-Σύμβουλος Γάμου Γιάννης Ξηντάρας Μερικές φορές όταν αισθανόμαστε ότι ζηλεύουμε τον …