Η χυλόπιτα ”πέφτει σύννεφο” από αυτά τα 3 γυναικεία ζώδια

Ασυμβίβαστες σε αυτό που ψάχνουν και θέλουν, ξέρουν ότι αρέσουν και θέτουν τον πήχη ψηλά με αποτέλεσμα να  μοιράζουν δάκρυ πόνο και… χυλόπιτες!

Αν σας αρέσει λοιπόν μια γυναίκα η οποία ανήκει σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, τότε συνυπολογίστε ότι άνετα μπορεί να φάτε χυλοπίτες :

Λέων: Η βασίλισσα του ζωδιακού ψάχνει τουλάχιστον ένα βασιλιά, ή μάλλον καλύτερα, το λιγότερο ένα βασιλιά. Αν τον θεωρήσει κάτι λιγότερο από αυτό, τότε εκείνος δεν έχει καμία τύχη. Όταν την ρωτάς τι θέλει από έναν άντρα, σου απαντά τα πάντα, εννοώντας και περισσότερα από τα πάντα. Επομένως αν είστε ο κύριος Γκρέι, προχωρήστε.

Σκορπιός: Η κυρία με το κεντρί προτιμά να αυτοκτονήσει παρά να μείνει εγκλωβισμένη σε μια σχέση που την καταπιέζει. Αν διακρίνει συμπτώματα ζήλιας και διάφορα άλλα μικροαστικά συμπτώματα σε εσένα θα σε τσιμπήσει και θα φύγει. Γενικώς η Σκορπίνα θέλει έναν καλό εραστή στο πλευρό της με χρήματα και ισχύ. Αν είστε τέτοιος έχετε ελπίδες.

Τοξότης: Η αμαζόνα του ζωδιακού είναι ονειροπόλα και έχει όραμα. Χρειάζεται δίπλα της κάποιον που να εκτιμάει το ότι είναι πολεμίστρια, ανεξάρτητη και θέλει να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. Αν δεν είστε απ αυτούς καθήστε στα αυγά σας. Θα σας πετάξει τη χυλόπιτα με βέλος.

Check Also

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια  Κριός  Είστε διχασμένοι για το πού …

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κριός  Σηκώστε λευκή σημαία, αγαπητοί Κριοί! …