Η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ απαγορεύει στον επί 22 χρόνια μάνατζερ του να τον δει

«Δεν γνωρίζω, τι κρύβεται από πίσω. Προβάλλει πάντα διαφορετικές προφάσεις και δικαιολογίες. Τελευταία μου ανακοινώθηκε, ότι δεν γίνεται εξαιτίας του φόβου για βακτήρια».

Τα παράπονά του για την σύζυγο του Μίκαελ Σουμάχερ, την Κορίνα, εξέφρασε δημόσια ο πρώην μάνατζερ του πιλότου της Formula 1, Βίλι Βέμπερ. Ο Βέμπερ ήταν ο άνθρωπος που επί 22 χρόνια, από το 1988 μέχρι το 2010, βρισκόταν στο πλευρό του διάσημου πιλότου αλλά και του αδελφού του Ραλφ Σουμάχερ, που ήταν, επίσης, οδηγός αγώνων.

Την ημέρα των Χριστουγέννων ο 74χρονος Βέμπερ υποστήριξε στην σελίδα του στο Facebook ότι έχει ζητήσει από την σύζυγο του Μίκαελ Σουμάχερ να επισκεφτεί τον άσο της Formula 1, που μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε, όταν έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις, στις 29 Δεκεμβρίου του 2013, νοσηλεύεται σε κώμα στην έπαυλή του, κοντά στην λίμνη της Γενεύης. Ο Σουμάχερ νοσηλεύεται σε χώρο που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα και με ομάδα ιατρικού προσωπικού, που αποτελείται από 15 άτομα.

Ο πρώην μάνατζερ του Σουμάχερ δήλωσε ότι η Κορίνα Σουμάχερ βρίσκει διάφορες προφάσεις και απαγορεύει στον Βέμπερ να δει τον σύζυγό της. Ο Βίλι Βέμπερ μετά την σχετική ανάρτηση στο Facebook έδωσε συνέντευξη για το θέμα στην γερμανική εφημερίδα Bild και δήλωσε: «Δεν γνωρίζω, τι κρύβεται από πίσω. Προβάλλει πάντα διαφορετικές προφάσεις και δικαιολογίες. Τελευταία μου ανακοινώθηκε, ότι δεν γίνεται εξαιτίας του φόβου για βακτήρια».

0

Ο Σουμάχερ ανάμεσα στην Κορίνα και στον Βέμπερ

Ο Βέμπερ υποστήριξε ότι έχει προσπαθήσει πολλές φορές να πάρει την άδεια της Κορίνα για να δει τον Μίκαελ Σουμάχερ και πάντα η απάντηση που παίρνει είναι αρνητική. Ο 74χρονος, πρώην μάνατζερ, τόνισε ότι από αυτή την συνεχιζόμενη άρνηση υποφέρει τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του, αφού, όπως ο ίδιος δηλώνει, οι δύο οικογένειες ήταν συνδεδεμένες με στενούς δεσμούς επί 25 χρόνια.

Πρόσφατα, η νέα μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ, Σαμπίν Κεμ, διέψευσε δημοσιεύματα γερμανικού περιοδικού που ανέφεραν ότι ο πρώην πιλότος της Formula 1 δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Η Κεμ δήλωσε ότι το δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι ο Σουμάχερ σηκώθηκε και έκανε λίγα βήματα με την βοήθεια του νοσηλευτικού προσωπικού είναι «ανεύθυνες φήμες».

Check Also

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ… έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ του Σεργκέι Μπούμπκα!

Share Twitter Νέο παγκόσμιο ρεκόρ από τον Μόντο Ντουπλάντις στο επί κοντώ! Ο Σουηδός, παγκόσμιος …

Ο Λουίς Σουάρες απέρριψε την Γιουβέντους…

Share Twitter Αρνητική ήταν η απάντηση που έλαβαν από τον Λουίς Σουάρες, οι άνθρωποι της …