Η πώληση της κατοικίας της οικογένειας Κοπελούζου στο Παλαιό Ψυχικό

Λίγους μήνες μετά την κατασκευή της υπερπολυτελούς κατοικίας τους στην περιοχή των Αναβρύτων ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοπελούζος και η σύζυγος του Σάντυ αποφάσισαν να προχωρήσουν στην πώληση της πρώτης κατοικίας που διέθεταν στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού, πάνω από την πλατεία του Blue Bell. Όπως έχει γίνει γνωστό στην παλαιά πολυτελή κατοικία που έχει προσφάτως ανακαινιστεί ριζικά έμεναν η κόρη του επιχειρηματία Ελμίνα Κοπελούζου με τον σύζυγο της Κωνσταντή Σπυρόπουλο και την οικογένεια τους. Όμως μετά την ολοκλήρωση του πελώριου σπιτιού στα Ανάβρυτα η οικογένεια αποφάσισε να μετακομίσει και να μείνει κοντά στους γονείς της καλλονής Ελμίνας Κοπελούζου. Η κατοικία στο Παλαιό Ψυχικό έχει βγει εδώ και ένα χρόνο προς πώληση αλλά ακόμη δεν έχει αλλάξει ιδιοκτήτη, λόγω και των δυσμενών οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στην χώρα μας αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα. Η τιμή της δε ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια μιας και πρόκειται ουσιαστικά για ένα από τα ωραιότερα παλαιά σπίτια της περιοχής του Παλαιού Ψυχικού που είναι ταυτόχρονα και ένα από τα «φιλέτα» πάνω από την πλατεία του Blue Bell.

To έντυπο για την πώληση

Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις ο επιχειρηματίας και η σύζυγος του δημιούργησαν έναν αρκετά εύχρηστο και πολυτελή κατάλογο για την πώληση της κατοικίας στο Παλαιό Ψυχικό. Εκεί μέσα ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να ενημερωθεί τόσο για την ιστορία της εν λόγω κατοικίας όσο και για την ριζική ανακαίνιση που πραγματοποιήθηκε πρίν από λίγα χρόνια σε αυτήν. Συγκεκριμένα διαβάζουμε «Η αρχική κατοικία, χτισμένη πριν από εκατό χρόνια αποκλειστικά από πέτρα, βρίσκεται σε οικόπεδο 1.400τμ . Η προσθήκη του ισογείου , η οποία κατασκευάστηκε το 1989, αφορούσε την επέκταση της κάτοψης και την δημιουργία εσωτερικής πισίνας. Το κατάφυτο, στρωμένο με γκαζόν οικόπεδο γεμάτο πεύκα, φοίνικες και παρτέρια με πολύχρωμα λουλούδια, καθώς και τα πέτρινα μονοπάτια με τα μαρμάρινα παγκάκια και το bbq, προσφέρουν ένα ειδυλλιακό περιβάλλοντα χώρο».

Στο ένθετο γίνεται εκτενείς αναφορά στις πολυτέλειες που διαθέτει το σπίτι. Χαρακτηριστικά αναφέρεται μέσα σε αυτό «Τα μεγάλα ανοίγματα περιμετρικά του ισογείου , καθώς και τα διάφορα αίθρια που φωτίζουν με άπλετο φυσικό φως συγκεκριμένα σημεία της κατοικίας, προσφέρουν ένα χώρο ευχάριστο και άνετο στη διαβίωση. Ολο το Ισόγειο είναι στρωμένο με λευκό μάρμαρο , ενώ τα ταβάνια χαρακτηρίζονται από εκπληκτικές διακοσμητικές λεπτομέρειες. Ανάμεσα σε όλα τα άλλα γίνεται αναφορά στην δεύτερη προσθήκη της κατοικίας που είναι συνολικά 149τμ ενώ μεγάλη σημασία δίνεται και στην θέρμανση της κατοικίας. Όπως μάλιστα διαβάζουμε μέσα στο ένθετο «Η θέρμανση και η ψύξη πραγματοποιούνται μέσω συντηρημένων μηχανημάτων Fan coils, ενώ η κατοικία συνδέθηκε πλέον με παροχή φυσικού αερίου».  Κλείνοντας το κείμενο για την κατοικία γίνεται λόγος για τις θέσεις στάθμευσης που όπως πληροφορούμαστε είναι τρείς ενώ μέσα στο ένθετο αναφέρεται πως στην είσοδο της πολυτελούς κατοικίας στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού υπάρχει «…και φυλάκιο φύλαξης στην εξωτερική μάντρα».