Η πιο περίεργη καντίνα της Γαλλίας: Ένα κομμένο στα δύο Fiat Coupe…

Ο Γάλλος καλλιτέχνης Benedetto Bufalino είναι γνωστός για τις ξεχωριστές εγκαταστάσεις του, που αλλάζουν τελείως τη χρήση γνωστών αντικειμένων. Τελευταία του δημιουργία μία ιδιαίτερη καντίνα από ένα Fiat Coupe.

Για την ακρίβεια, ο Benedetto Bufalino έκοψε οριζόντια στα δύο ένα κόκκινο Fiat Coupe και «ένωσε» ξανά τα κομμάτια παρεμβάλλοντας στο ενδιάμεσο μία friterie, σαν καντίνα όπου τηγανίζονται και σερβίρονται τηγανητές πατάτες. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό, όσο για την friterie, είναι απολύτως λειτουργική.

Η εγκατάσταση φέρει τον τίτλο «La Voiture Fiat Coupe Friterie» και για τη δημιουργία της συνεργάστηκε με το εργαστήριο La Contition Publique στο Ρουμπέ. Στόχος τους ήταν να επανα-οραματιστούν κάτι που στον βορρά της Γαλλίας είναι σήμα κατατεθέν: το ταχυφαγείο για τηγανητές πατάτες.

Μπορείτε να δείτε και άλλα εμπνευσμένα έργα του Benedetto Bufalino στο site του, μεταξύ των οποίων ένα Ford Mondeo που έχει μετατραπεί σε φούρνο για πίτσα και ένα περιπολικό που έχει μετατραπεί σε ψησταριά για να κάνουν BBQ!

Check Also

Πακιστάν: Υπουργός εμφανίστηκε, με μουστάκια και αυτιά γάτας…..

Share Twitter Με εικονικά ροζ αυτάκια γάτας και τα ανάλογα μουστάκια, εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου …

MED7: Την αλληλεγγύη τους προς τη Κύπρο, εξέφρασαν οι ξένοι ηγέτες

Share Twitter Σε δηλώσεις τους οι  ξένοι ηγετες, των νοτίων κρατών μελών της ΕΕ μετά …