Η πιο ”καυτή” αντρική φαντασίωση!

Ηπιο καυτή φαντασίωση των ανδρών; Να είναι στο κρεβάτι με δύο γυναίκες! Δύο στόματα, τέσσερα στήθη, τέσσερα χέρια με τις αιθέριες υπάρξεις να αφιερώνονται ολοκληρωτικά στο αρσενικό της παρέας.

Αυτό το όνειρο το έχει βιώσει το 14,8% των ανδρών στη χώρα της Μέρκελ, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Το να έχεις δύο γυναίκες στο κρεβάτι σου είναι το ιδανικό για έναν άνδρα, όμως υπάρχουν και μειονεκτήματα.Η ζήλια, για παράδειγμα, μπορεί να διαταράξει τη σχέση, ακόμα κι όταν η μία από τις δύο κυρίες ασχολείται περισσότερο με τον ερωτικό της σύντροφο αφού η άλλη μπαίνει αυτομάτως σε δεύτερη μοίρα.

Τα μυστικά για ένα πετυχημένο «τρίο»

1. Ο άνδρας δεν πρέπει να έχει υψηλές προσδοκίες
Το τρίο με δύο κυρίες ανεβάζει τον πήχη για έναν άνδρα, ο οποίος περιμένει πολλά από αυτή την ερωτική βραδιά. Αυτό μπορεί να εξελιχθεί σε καταστροφή…

2. Ποιος είναι κατάλληλος για «τρίο»
Εάν είστε σε σχέση, το θέμα του τρίο απαιτεί ιδιαίτερη ευαισθησία. Πρέπει η εκλεκτή της καρδιάς σας να είναι έτοιμη, για να περάσετε στο… κρεβάτι.

3. Ποιος θα είναι το τρίτο πρόσωπο;
Από την πλευρά της γυναίκας, θα πρέπει να είναι ένας άλλος άνδρας. Αλλά οι άνδρες είναι διαφορετικοί. Φυσικά θα ήθελαν να ερωτοτροπούν με δύο γυναίκες. Στην ιδανική περίπτωση, πάντως, το τρίτο πρόσωπο δεν πρέπει να είναι ο καλύτερος φίλος σας ή ένας συνάδελφος: προτιμήστε κάποιον δηλαδή που να μην βρίσκεται κοντά σας.

4. Αντιζηλίες
Εάν η σχέση σας είναι στη αρχή, το πιθανότερο είναι πως, όταν η αγαπημένη σας δει μία άλλη γυναίκα να σας προσφέρει ευχαρίστηση, θα αισθανθεί ζήλια. Γι΄αυτό, καλό θα είναι, να περιμένετε πρώτα η σχέση να ωριμάσει και μετά να προτείνετε το τρίτο πρόσωπο.

5. Κριτήριο επιλογής
Η δεύτερη κυρία δεν θα πρέπει να είναι πιο ωραία από την αγαπημένη σας. Γιατί τότε αρχίζουν τα δύσκολα!

Check Also

Μπακοδήμου για Μενεγάκη: Έχει συγκεκριμένα μπάτζετ, αποφάσισε να κάτσει σπίτι της

Share Twitter Η Μαρία Μπακοδήμου σε δηλώσεις της σε τηλεοπτική εμπομπή μίλησε για την αποχώρηση …

Εξομολόγηση Γιώργου Χρανιώτη: Η γυναίκα μου ένα βράδυ με πέταξε έξω από το σπίτι…

Share Twitter Ο Γιώργος Χρανιώτης βρίσκεται σε μια γλυκιά αναμονή καθώς σε λίγες μέρες η …