Η Πάρις Χίλτον ανέφερε πως ένιωσε ότι έχει «βιαστεί ηλεκτρονικά» από τη διαρροή του sex tape

Η Πάρις Χίλτον ανέφερε πως «εξακολουθεί να βιώνει μετατραυματικό στρες» εξαιτίας του sex tape που διέρρευσε το 2004 στο Διαδίκτυο.

Στο σύντομης διάρκειας ταινιάκι εμφανιζόταν η ίδια και ο τότε σύντροφός της, Ρικ Σάλομον, ο οποίος στη συνέχεια πούλησε ένα μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο σε σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα.

Η Χίλτον σε συνέντευξή της στο Vanity Fair μίλησε για μια άκρως «εξευτελιστική» εμπειρία και δήλωσε πως το βίντεο παραμένει «κάτι που θα την πονάει και θα την κυνηγάει σε όλη την υπόλοιπη ζωή της», αναφέρει το Fox News.

«Βρίσκεται πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου», ανέφερε η Χίλτον προσθέτοντας πως μετά τη διαρροή οι άνθρωποι ήταν «απίστευτα κακοί απέναντί της». «Έκλαιγα κάθε μέρα, δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, πίστευα πως η ζωή μου είχε τελειώσει», ανέφερε.

«Ήταν μία ιδιωτική στιγμή ανάμεσα σε δύο ενήλικες», συνέχισε η Χίλτον, ισχυριζόμενη ότι «είδε να προδίδεται η εμπιστοσύνη που έδειξε σε έναν άνθρωπο». «Ήταν ακόμα πιο επίπονο για εμένα να βλέπω τον κόσμο να πιστεύει πως το έκανα επίτηδες – αυτό με σκότωσε», ανέφερε για να προσθέσει πως «βιώνει ακόμα μετατραυματικό στρες όταν μιλάει γι’ αυτό».

Στο ντοκιμαντέρ του 2020 «This Is Paris» η Χίλτον ανέφερε πως ένιωσε ότι έχει «βιαστεί ηλεκτρονικά» από την διαρροή του βίντεο.

Check Also

Για ποιο λόγο η Σκάρλετ Γιόχανσον θα απέχει από τις Χρυσές Σφαίρες

Την απόφαση να απέχει από τις Χρυσές Σφαίρες πήρε η Σκάρλετ Γιόχανσον και όπως όλα …

Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε την κοιλιά της Μπόμπα τραπεζάκι για τον καφέ του (Video)

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους …