Η μούσα του Yves Saint Laurent που έβγαζε 1 εκατ. το χρόνο, τώρα κοιμάται στα παγκάκια! (Photos)

Σε μικρή ηλικία έζησε την απόλυτη χλιδή στον κόσμο του μόντελινγκ. Ήταν από τα πρώτα ονόματα στις πασαρέλες και η απόλυτη μούσα του Yves Saint Laurent στην καμπάνια του για το άρωμα Opiym. Ο τραπεζικός της λογαριασμός φούσκωνε κάθε χρόνο με περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια. Είχε ότι επιθυμούσε.

Και όμως η Ναστάζια Ουρμπάνο, σήμερα κοιμάται στα παγκάκια ή σε κάποια απάνεμη γωνιά ενός δρόμου στη Βαρκελώνη.

Η τύχης της χαμογέλασε στα 20 της. Ήταν πανέμορφη, με εκπληκτικό κορμί, ότι ακριβώς χρειάζεται ο κόσμος της μόδας. Σύντομα έγινε από τα πρώτα ονόματα που ζητούσαν οι μεγάλοι οίκοι να διαφημίσουν τα προϊόντα τους. Η ζωή της είχε μοιραστεί στα δυο. Συνεχή ταξίδια από τη Βαρκελώνη στη Νέα Υόρκη και πάλι πίσω. Τα φλας την ακολουθούσαν παντού.

«Έκανα εξώφυλλα στα πιο σημαντικά περιοδικά, πληρωνόμουν ένα εκατομμύριο δολάρια για δουλειά είκοσι ημερών και αυτό συνέβαινε επί τρία χρόνια» λέει σήμερα στα 57 της η Ναστάζια. Η Ναστάζια που κάθε βράδυ προσπαθεί να βρει ανοιχτό τον προθάλαμο μιας τράπεζας (εκεί που είναι τα ΑΤΜ) για να στρώσει την κουβέρτα της και να κοιμηθεί χωρίς να την γδέρνει ο κρύος αέρας της πόλης.

Και εάν αναρωτιέστε τι έγιναν τόσα λεφτά η Ναστάζια έζησε μια πανάκριβη ζωή δίχως έλεγχο του πλούτου. Ακριβά ρούχα, ακριβά αυτοκίνητα, ακριβά κοσμήματα, ακριβά ταξίδια, ακριβά γούστα…

Ακόμη και ο άνδρας που γνώρισε και αγάπησε ζούσε με τα χρήματα της. και εκείνη όλο και ξόδευε: «Πλήρωνε για τα πάντα με τα χρήματά μου. Μόνο δύο μέρες μετά τη γνωριμία μας, ήθελε να αγοράσω μια BMW και εγώ, σαν ανόητη, το έκανα. Ήμουν ερωτευμένη».

Στη συνέχεια όταν άδειασε ο τραπεζικός της λογαριασμός, ο (πρώην) άνδρας της την πέταξε έξω από το σπίτι. Δεν είχε πλέον να του προσφέρει τίποτε.

Η Ναστάζια πάσχει από κατάθλιψη. Από τα σπίτια που νοίκιαζε την έχουν διώξει γιατί δεν πλήρωνε το νοίκι. «Θέλω να ζήσω, όχι μόνο να επιβιώσω. Έχω κουραστεί να επιβιώνω, ζητώντας χρήματα. Οι άνθρωποι φεύγουν από κοντά μου και αυτό δεν με εκπλήσσει. Θέλω τα παιδιά μου να με βλέπουν καλά. Θέλω να ανακάμψω ως άτομο και να είμαι εντάξει, ώστε να μπορούν να είναι περήφανα για μένα»

Η ιστορία της έγινε γνωστή στο χώρο των μοντέλων και μια ομάδα από συναδέλφους της προσπαθούν πλέον να τη βοηθήσουν. Το πρώην μοντέλο, Ρουθ Σούλερ, δήλωσε: «Σοκαρίστηκα πολύ. Κανείς δεν το περίμενε αυτό. Ήμασταν όλες σε επίπεδα πριγκίπισσας, αλλά αυτή ήταν σε επίπεδο θεάς. Τη θυμάμαι σαν ένα εσωστρεφές άτομο, πολύ όμορφο και πολύ γενναιόδωρο με τους άλλους. Θέλουμε να της μιλήσουμε, να δούμε τι χρειάζεται».

Check Also

Η 61χρονη Μαντόνα ακύρωσε και την αποψινή συναυλία στο Λονδίνο…

Share Twitter Η Μαντόνα δεν σταματά να ακυρώνει τις εμφανίσεις της στο πλαίσιο της περιοδείας …

Γιατί ερωτευόμαστε τρελά κάποιους ανθρώπους..

Share Twitter Παρόλο που πριν ερωτευτούμε κάποιον, τον έχουμε στο μυαλό μας κάπως, αυτό δε …