Η μεγαλύτερη έκπληξη της Nintendo (Video)

Η Nintendo φιλοξένησε άλλη μια από τις πάντα αναμενόμενες Direct παρουσιάσεις της αποκρυπτογραφώντας τις κινήσεις της για την επόμενη μέρα.

Μέσα στην ομοβροντία των πληροφοριών που έδωσε για τους νέους τίτλους της κονσόλας Switch, τις λεπτομέρειες για τα «καυτά» παιχνίδια που έχει ανακοινώσει και τις αναβαθμίσεις λογισμικού για τη συνδρομητική υπηρεσία Switch Online, οι περισσότεροι κόλλησαν σε κάτι άλλο.

Με ένα τσούρμο νέων και δυνατών τίτλων να έρχονται μέσα στους επόμενους δύο μήνες, μεταξύ αυτών και τα φρεσκαρισμένα The Legend of Zelda: Link’s Awakening και Luigi’s Mansion 3, η Nintendo θα είναι πολύ απασχολημένη αυτό το φθινόπωρο.

Μέσα σε όλα, οι πολυαγαπημένοι ρετρό τίτλοι (SNES) έρχονται επιτέλους στους χρήστες του Switch Online! Το πράγμα ξεκινά άμεσα και 20 κλασικά παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα από τις 5 Σεπτεμβρίου.

Διαμάντια δηλαδή όπως τα Super Mario Kart, Star Fox, The Legend of Zelda: A Link to the Past, Super Metroid, Kirby’s Dream Course, F-Zero, Stunt Race FX, Super Soccer, Super Tennis, Brawl Brothers, Demon’s Crest, Breath of Fire, Super Ghouls ’n Ghosts και Super Mario World 2: Yoshi’s Island, μεταξύ άλλων. Τίτλοι που μεγάλωσαν γενιές και γενιές.

Οι τίτλοι παρέχονται δωρεάν με την 20 δολαρίων ετήσια συνδρομή του Switch Online. Η Nintendo υποσχέθηκε πολλές ακόμα εκπλήξεις για τους συνδρομητές της…

Check Also

Τρελό! Ουκρανή έβγαλε το εσώρουχό… της και το έκανε μάσκα! (Video)

Share Twitter Δεν πίστευαν στα μάτια τους εργαζόμενοι και πελάτες σε εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ουκρανία …

Χριστίνα Παππά: Είμαι 4 χρόνια μόνη μου… δεν έχω βγει κανένα ραντεβού

Share Twitter Η Χριστίνα Παππά που τα τελευταία χρόνια είχε εξαφανιστεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα …