Η Μέγκαν Μαρκλ, συνεχίζει να σπάει το πρωτόκολλο του Παλατιού

 Η Μέγκαν Μαρκλ, έχει κάνει άνω κάτω,  το πρωτόκολλο των Ανακτόρων

Η Μέγκαν  από την αρχή ήταν διαφορετική. Σπάει συχνά τους κανόνες και τα πρωτόκολλα του Παλατιού.

Ακόμη και τον τρόπο που θα κάθονται οι επίσημοι καλεσμένοι των δείπνων των Ανακτόρων έχει φέρει πάνω κάτω η Μέγκαν Μαρκλ με τις απαιτήσεις της που καμία σχέση έχουν με το Πρωτόκολλο του Μπάκιγχαμ.

Έτσι, ενώ η βασιλική «ετικέτα» θέλει τα ζευγάρια να κάθονται χώρια προκειμένου να αποφεύγονται οι σκηνές οικειότητας ή τρυφερότητας που θα μπορούσαν να φέρουν αμηχανία στους καλεσμένους, η Μέγκαν απαίτησε να κάθεται πάντα δίπλα στον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι. Και όπως έχει αυτός πει, ό,τι θέλει η Μέγκαν το έχει.

Φυσικά, η Μέγκαν δεν είναι κάποια που δέχεται το «όχι» ως απάντηση και έτσι κατάφερε και έβαλε το χεράκι της ακόμη και στο πλάνο των θέσεων των καλεσμένων των επίσημων δείπνων, αναστατώνοντας τους το πρωτόκολλο και τα Ανάκτορα.

Η Μέγκαν, όπως λένε οι κοινωνικοί κύκλοι του Χάρι, εισέβαλε κυριολεκτικά και τα άλλαξε όλα θεωρώντας την «ετικέτα» παραδοσιακή και ελιτίστικη.

Οι πιο επιεικείς μαζί της σχολιάζουν με οίκτο «δεν φταίει αυτή που είναι Αμερικανίδα».

Ωστόσο, οι πιο αυστηροί σταμάτησαν να την καλούν σε δείπνα καθώς δεν θέλουν η Δούκισσα του Σάσεξ να τους επιβάλει πού θα καθίσει στο δικό τους τραπέζι, σχολιάζει σοσιαλιτέ σε άρθρο της στην Daily Mail.

Δεν είναι, μάλιστα, λίγες οι φορές που η Δούκισσα του Σάσεξ δε διστάζει να σπάσει το πρωτόκολλο αντί να αλλάξει την επιλογή της.

Να σημειωθεί πως η Μέγκαν Μαρκλ έσπασε την παράδοση όταν επέλεξε να μην γεννήσει στο Lindo Wing αλλά στο νοσοκομείο St. Mary’s στο Πάντινγκτον, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί από άλλα μέλη των βρετανών royals.

Επίσης η Μέγκαν εμφανίστηκε δημοσίως με τα νύχια της βαμμένα μαύρα, αγνοώντας επιδεικτικά το βασιλικό πρωτόκολλο που δεν επιτρέπει στις γυναίκες της βασιλικής οικογένειας να βάφουν τα νύχια τους με έντονα χρώματα, αλλά προτάσσει να είναι περιποιημένα στη φυσική τους κατάσταση ή βαμμένα σε nude αποχρώσεις.

Check Also

ΗΠΑ: Καραμπόλα 50 αυτοκινήτων! (Video)

Share Twitter Σε μια πόλη της Αϊόβα, στο Ντε Μόιν, ο καιρός δυσκόλεψε πολλούς οδηγούς …

Τρόμος! Τρένο περνάει πάνω από αγόρι που ξαπλώνει στις ράγες… (Video)

Share Twitter Ένα συγκλονιστικό περιστατικό έλαβε χώρα στις 10 Δεκεμβρίου στον σταθμό τρένου Wadsa, στη …