Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ δηλώνει άφραγκη…

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ περιγράφει τον εαυτό της ως βαθιά χρεωμένο και σημειώνει ότι μόλις ολοκλήρωσε θεραπεία, σε δικαστικά έγγραφα στα οποία κατηγορεί τον τέταρτο σύζυγό της ότι έχει εκατοντάδες ακατάλληλες φωτογραφίες παιδιών στον υπολογιστή του.

Η πρόνοια έχει αναλάβει τις 8χρονες δίδυμες κόρες του ζευγαριού, που είναι σε διάσταση, σύμφωνα με τα ίδια έγγραφα, τα οποία κατατέθηκαν αυτόν τον μήνα σε δικαστήριο στο Λος Αντζελες και σχετίζονται με την απαίτηση του Μάικλ Λόκγουντ για διατροφή από την Πρίσλεϊ. Ο δικηγόρος του υποστηρίζει ότι οι κατηγορίες της τελευταίας είναι ανακριβείς, γράφει ακόμη το Associated Press.

Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί έχει αναλάβει η πρόνοια τα παιδιά της μοναχοκόρης του Ελβις Πρίσλεϊ και πρώην συζύγου των Μάικλ Τζάκσον και Νίκολας Κέιτζ. Στα δικαστικά έγγραφα, η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ δηλώνει ότι ζει με την ενήλικη κόρη της και ότι ήταν σε κλινική, χωρίς να αποκαλύψει τους λόγους. Εκείνη και ο Λόκγουντ χώρισαν τον περασμένο Ιούνιο μετά από 10 χρόνια έγγαμου βίου.

Η 49χρονη υποστηρίζει ότι έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο δίκη σχετικά με τις φωτογραφίες και ένα «ενοχλητικό» βίντεο που ανακάλυψε στον υπολογιστή του συζύγου της. «Σοκαρίστηκα, τρομοκρατήθηκα και αηδίασα», αναφέρει στα δικαστικά έγγραφα.

Από την πλευρά του, στα έγγραφα που κατέθεσε στο δικαστήριο, ο Λόκγουντ χαρακτηρίζει κακόγουστο το γεγονός ότι η Πρίσλεϊ «έχει δώσει μεγαλύτερο βάρος στο να βλάψει την υπόληψή μου και όχι στο γεγονός ότι οι κόρες μας μπορεί να μάθουν τις ψευδείς δηλώσεις της, προκαλώντας τους δημόσιο εξευτελισμό, ντροπή και δυσφορία».

Ο Λόκγουντ ζητά από το δικαστήριο να υποχρεώσει την Πρίσλεϊ να του πληρώνει 40.000 δολάρια τον μήνα ως διατροφή και 100.000 για την αμοιβή του δικηγόρου του. Ο μουσικός ισχυρίζεται ότι ουσιαστικά εγκατέλειψε την καριέρα του για να συνεργαστεί με τη σύζυγό του.

Η Πρίσλεϊ αποκαλύπτει στα δικαστικά έγγραφα ότι παίρνει 100.000 δολάρια τον μήνα, από την κληρονομιά της και ότι πληρώνεται 4.300 από τον μήνα, από την περιουσία του πατέρα της. Επίσης έχει το 15% της Elvis Presley Enterprises. Παρόλα αυτά, υποστηρίζει ότι ο μάνατζερ της διαχειρίστηκε λάθος τους πόρους της και ισχυρίζεται ότι χρωστάει εκατομμύρια δολάρια σε φόρους και λογαριασμούς πιστωτικών καρτών. Ακόμη αναφέρει ότι της ανήκει ένα σπίτι στην Αγγλία η αξία του οποίου είναι μικρότερη από αυτά που η ίδια οφείλει για τα ακίνητα και ότι δεν έχει βγάλει χρήματα ως μουσικός.

«Δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που ξόδεψα χρήματα για παπούτσια ή ρούχα οποιασδήποτε αξίας», είπε στο δικαστήριο. Ακόμη, ανέφερε ότι ο σύζυγός της «φόρτωσε» με πάνω από 1 εκατ. δολάρια τις πιστωτικές της κάρτες, κάτι που αρνείται ο ίδιος, υποστηρίζοντας πως έχει περισσότερα χρήματα από ό,τι λέει.

Η ακρόαση για την υπόθεση έχει οριστεί για τις 22 Φεβρουαρίου.

Check Also

Εγκεφαλικά νεκρή η ηθοποιός Αν Χες – Θα διακόψουν τη μηχανική υποστήριξη…

Εκπρόσωποι της οικογένειας της Αν Χες δήλωσαν ότι οι γιατροί που παρακολουθούν την ηθοποιό μετά …

Αμάντα Σέιφριντ: Όταν ήμουν 19 κυκλοφορούσα γυμνή στο πλατό, για να μην χάσω τη δουλειά μου

Η Αμάντα Σέιφριντ έχει κερδίσει μεγάλο σεβασμό στη βιομηχανία του θεάματος τις τελευταίες δύο δεκαετίες. …